Ron Zacapa Centenario XO 0,70LTR

Ron Zacapa Centenario XO is een verrukkelijke "Dark Rum". Deze rum heeft 12 jaar gerijpt in de bergen van Guatemala. Vele aroma's komen uw neus binnen bij het openen van de fles. Namelijk hints van leer, bruine suiker, bourbon, melasse, pijptabak, fruit, chocolade, cognac boter en cederhout. Daarnaast zijn in de smaak tonen van kruidig eiken, toffee, bruine suiker, ceder en pijptabak waar te nemen.

Normale prijs € 139,95 Speciale prijs € 124,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170134

Ron Zacapa Centenario XO is een heerlijke "Dark Rum" met een rijpingsproces van maar liefst 12 jaar achter de rug. Deze rijping vindt plaats in de bergen van Guatemala. Op de neus zijn hints van leer, bruine suiker, bourbon, melasse, pijptabak, fruit, chocolade, cognac boter en cederhout waar te nemen. In de smaak komen tonen van kruidig eiken, toffee, bruine suiker, ceder en pijptabak naar voren. Vervolgens volgt een lange en verwarmende afdronk met tonen van zoete, zachte specerijen.

Ron Zacapa Rum

Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grotere hoogte, daardoor krijgt de rum een intensere geur, smaak en kleur. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Maak ook kennis met de overige dranken van Ron Zacapa Rum

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Ron Zacapa
Land Guatemala
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Ron Zacapa Centenario XO 0,70LTR
Uw waardering