Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Zuccardi Bio Vida wijnen

Zuccardi Bio Vida wijnen

Bio Vida wijnen worden geproduceerd door wijnhuis Zuccardi. Alberto V. Zuccardi startte in de jaren ’50 van de 20e eeuw, de vader van huidig directeur José Alberto Zuccardi, een irrigatiebedrijf; een goede keuze omdat in Argentinië vrijwel geen land- en akkerbouw kan plaatsvinden zonder irrigatie. Om te bewijzen hoe goed het irrigatiebedrijf functioneerde, plantte Alberto in 1963 de eerste wijngaarden aan in Maipú. Tien jaar later kocht hij een nieuw wijngaardterrein ten oosten van Mendoza.

Zijn zoon José Alberto heeft sinds 1985 de dagelijkse leiding over het wijnbedrijf. Onder diverse labels produceert Zuccardi wijnen van constante en hoge kwaliteit in het midden- en hogere segment. Ook krijgen de wijnen regelmatig prijzen op wijnproeverijen beurzen. Zuccardi maakt niet alleen normale wijnen, maar ze hebben ook een paar wijngaarden waar biologische wijnbouw plaatsvindt.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning