Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

1WINE

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 6,99
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 6,99
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 49,95
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 49,95
Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 49,95

1Wine

Outdoor succes 1Wine

Al jaren zijn de grote en kleine PET-flessen een geweldig succes 'Outdoor'. Veel gesubsidieerde evenementen mogen buiten al niet meer met glas werken. Hier is de PET-fles een uitkomst. De flesjes bevatten wijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Omdat de flessen lichter zijn, kan een vrachtwagen veel meer flessen vervoeren waardoor de belasting van het milieu drastisch daalt. Er rijden eenvoudig minder vrachtwagen voor meer flessen. Bovendien weegt een plastic wijnfles minder in de (strand-)tas van de consument.

Het gebruik van 1WINE PET scheelt ook enorm in de afvalverwijdering, veiligheid, gemak, gewicht en de ‘carbon foodprint’. De CO2-uitstoot van een plastic wijnfles is ongeveer de helft van die van een glazen fles. De fles is deels gemaakt van gerecycled plastic (zelfs de dop is van plastic) én 100% recyclebaar. Vooral deze laatste reden is voor veel van onze klanten, zoals cateraars die met de overheid werken, doorslaggevend geweest om met dit product te gaan werken. Gebruik in pretparken, bij openluchtfestivals, op campings, jachthavens e.d. 

1Wine White

De hardloper binnen het aanbod van 1Wine is de witte wijn. De wijn heeft een fruitige en bloemachtige neus met enkele tonen van perzik, amandelen en af en toe proeft u iets banaan. De wijn is per stuk te bestellen of per 24 stuks. 

1Wine bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste 1Wine wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!