Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

l'Auratae wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15

l’Auratae bestaat uit 3 soorten biologische wijnen

De wijnen van l’Auratae bestaan uit 3 soorten, namelijk de rode, witte en rosé variant. l’Auratae is afkomstig uit het Italiaanse Sicilië en deze wijnboerderij dateert uit 1697 met 50 hectare aan landgoed. Sinds 2002 is het landgoed overgenomen door Marina en Stefano Girelli, met als doel om het landgoed terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie. Dit betekent voor l’Auratae dat ze overgeschakeld zijn op het biologisch verbouwen van de wijngaarden. In 2006 hebben ze besloten volledig over te schakelen op biologisch. Met de oogst van 2009 is de hele productie officieel geregistreerd als biologische wijn.

l’Auratae Rose

l’Auratae Rose is een intens fruitige rose afkomstig uit het zuiden van Italië. Deze fruitige rose smaakt naar exotisch fruit, perzik, kersen en wilde bessen en deze wijn is dan ook heerlijk om te drinken op het terras op een lekkere warme zomerse dag. Uiteraard drinkt deze rose ook erg lekker weg bij de BBQ, of naast visgerechten en een heerlijke frisse salade.

l’Auratae Catarratto Pinot Grigio

l’Auratae Catarratto Pinot Grigio is een heerlijke biologische witte wijn. De wijn bevat intense aroma’s met hinten van tropisch fruit en citrus. Tevens is dit een heerlijke wijn om zo te drinken, maar dit past ook erg goed bij salades en verschillende visgerechten.

l’Auratae Nero d’Avola

l’Auratae Nero d’Avola is een heerlijke biologisch volle rode wijn met een bouquet van bessen, kruiden en zwarte peper. De wijn is goed in balans en heeft een zachte en lange afdronk. Tevens is de wijn minimaal 6 maanden houtgerijpt. Deze heerlijke rode wijn past goed bij diverse soorten kaas, een hapjesplank en bij zowel pizza als pasta gerechten.