AIX Rose

AIX rosé gemaakt in Frankrijk door een Nederlander. AIX rosé wordt in de wijngaarden van de Provence in Frankrijk met veel liefde gemaakt door een Nederlander. Enthousiaste wijnkenner en -liefhebber Eric Kurver, woont al meer dan 10 jaar in Frankrijk en heeft hier zijn eigen wijndomein. Oorspronkelijk Domaine La Grande Séouve, maar sinds de overname door Eric, is de naam omgedoopt in Domaine Saint Aix. Hiervandaan komt de AIX rosé, inmiddels al welbekend en met goud bekroond. AIX rosé, een heerlijk drinkbare rosé uit de Provence.

AIX rosé wordt gemaakt van de volgende druivensoorten: Grenache, Cincault, Carrignan en Cabernet Sauvignon. Deze combinatie zorgt voor een rosé, die heerlijk wegdrinkt en waarvan men graag een 2e fles opent. Een frisse, droge en qua kleur bijna bleke en zalmachtige rosé met een uiterst plezierige lange afdronk. In deze rosé proef je de Provence: bessenfruit, pruimen, karamel en een tikkeltje kruidig. AIX rosé met een evenwichtige smaak is zon en rijpheid in een wijnglas.

Winnaar van de gouden medaille op Concours Générale Parijs 2013! Derde keer goud in 4 jaar tijd! Ongetwijfeld een topwijn voor een betaalbare prijs.

Bestel NU Aix Rosé voor een voordelig prijs bij Budgetwijnen.nl | Wij leveren naast het 75 cl. formaat ook 150 cl., 300 cl. en zelfs 600 cl. formaat. Neem contact op met onze klantenservice via telefoon +31 (0)53-5721793 of e-mail info@budgetwijnen.nl

Wij hanteren een zeer aantrekkelijke staffelkorting bij afname van meerdere flessen. Profiteer hier snel van!

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

dranken per pagina zien
Aflopend sorteren
  1. AIX Provence Rosé
    Rating:
    0%
    Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 13,95
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

dranken per pagina zien
Aflopend sorteren