Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Vicente Gandia

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,45 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 13,75 Normale prijs € 15,80
Speciale prijs € 13,75 Normale prijs € 15,80
Speciale prijs € 19,95 Normale prijs € 22,95
Speciale prijs € 12,25 Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 12,95

Wijnhuis Vicente Gandia

Vicente Gandia is een wijnproducent uit Valencia, Spanje. Vicent Gandia is opgericht in 1885 en inmiddels is de vierde generatie van de familie Gandia aan de leiding van het bedrijf. Innovatie en welzijn van de maatschappij staan hoog in het vaandel van de familie, zonder de traditie te vergeten. Con un par is een serie van Vicente Gancia en wordt inmiddels al in 5 continenten vertegenwoordigd en in wel 90 landen over de hele wereld. Tevens is Vicente Gandia in 2014 uitgeroepen tot de beste Spaanse wijnproducent. In hetzelfde jaar voegde de ‘World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits’ Vicente Gandia toe aan de jaarlijkse lijst van beste wijnhuizen ter wereld.

Vicente Gandia Bobal Negro

Een aanrader in het aanbod van Vicente Gandia wijnen is de Vicente Gandia Bobal Negro. Een heerlijke Spaanse rode wijn met een intens rode kleur en een paarse rand. Het bouquet bestaat uit aroma’s van rijk rood fruit, karamel en licht rokerige tonen, met een volle en complexe smaak. Door de rijping op vat eindigt deze prachtige wijn met lichte tonen van eikenhout.

De beste Vicente Gandia wijn voor u geselecteerd

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Vicente Gandia wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!