Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Zinfandel

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 7,50

Zinfandel rose bestellen

Wilt u Zinfandel rose bestellen? Dan bent u bij www.budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod online en bestel voordelig en gemakkelijk uw favoriete Zinfandel rose. Aangezien wij nauwe banden hebben met onze leveranciers en de landelijke ontwikkelingen op de voet volgen zijn wij in staat zeer scherp te kunnen inkopen en daar profiteert u als klant van mee. Wij hebben namelijk niet te maken met extra kosten voor winkelpersoneel of etalagekosten. Hierdoor kunnen wij onze verkoopprijzen scherp houden. U hoeft zelfs het huis niet meer uit, aangezien de pakketdienst waar wij mee samenwerken aan de deur levert

Kenmerken Zinfandel rose

Eén van de kenmerken van Zinfandel rose is dat dit gemaakt wordt van de blauwe Zinfandel druif. De Zinfandel druif wordt voornamelijk aangeplant in Californië. Tijdens de Goldrush is deze druif voor het eerst aangeplant in Sonoma County. De blauwe Zinfandel druif is uitermate geschikt voor het produceren van kruidige en volle wijnen met veel body en een hoge smaak intensiteit. Deze druif maakt veel suikers aan waardoor het alcoholpercentage meestal boven de 14% is.

White Zinfandel rose uit Californie

Echter is het maar een klein deel van de Zinfandel druif dat de consument in rode vorm bereikt. Namelijk 85% van deze druif is de White Zinfandel rose uit Californie die op de markt komt. Deze variant is sinds de jaren ’70 op de Amerikaanse markt in de vorm van zowel lichte, halfzoete witte wijn of rose.

Barefoot Rose White Zinfandel

Een zeer populaire wijn is de Barefoot Rose White Zinfandel uit het zonnige Californie. Deze zoete rose gemaakt van de White Zinfandel druif is ideaal om te drinken naast zeevruchten en visgerechten, maar tevens bij vers fruit of een lekker kaasplankje. Uiteraard komt de Barefoot Rose White Zinfandel het best tot zijn recht als hij gekoeld is, zittend op een zonnige terras op een lekkere warme zomerdag. Indien u deze wijn wilt bestellen profiteert u ten eerste al van de scherpe prijzen die wij bieden en uw voordeel loopt nog verder op bij afname van meerdere flessen, daar wij werken met staffelkortingen. Uiteraard is het wel van belang dat u thuis een goede opslag heeft voor deze heerlijke rose.