Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Loire

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 7,29 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 6,89 Normale prijs € 7,90
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,00

De lekkerste Loire Rose

De lekkerste Loire Rose vindt u uiteraard in ons assortiment. Bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete Loire Rose. Niet alleen de lekkerste Loire Rose vindt u in ons assortiment maar tevens de beste kwaliteit rose. Juist omdat wij scherpe verkoopprijzen hebben kiezen we uitsluitend voor kwalitatief hoogwaardige wijnen. Mede door de goede contacten met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen zorgt dit voor scherpe inkoopprijzen. Daarnaast kunnen wij besparen op fysieke winkelkosten of fysiek winkelpersoneel vanwege het feit dat we een webshop zijn en zo de kosten laag kunnen houden.

Rose d’Anjou uit de Loire

Rose d’r Anjou uit de Loire is een populaire rose waarvan wij verschillende merken in ons assortiment hebben waaronder de Ambroisie Cabernet D’Anjou, Ambroisie Rosé d’Anjou en de LaCheteau Rosé d’Anjou.

Kenmerken Rose d’Anjou

Eén van de kenmerken van Rose d’Anjou is dat de wijnen die hiervan gemaakt worden een zoete smaak hebben. Meestal worden er voor de Rose d’Anjou lokale druiven gebruikt zoals onder andere de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec en Gamay druif.

Rose Anjou bestellen bij Budgetwijnen.nl

Rose Anjou bestellen bij Budgetwijnen.nl doet u gemakkelijk en voordelig. Ontdek ons assortiment en profiteer van onze scherpe prijzen. Indien u 12 flessen afneemt of bij een besteding van € 95,- is de bezorging in Nederland gratis.