Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Eisberg

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,25
Normale prijs € 7,20
Speciale prijs € 6,25
Normale prijs € 7,20
Speciale prijs € 6,25
Normale prijs € 7,20
Speciale prijs € 6,25
Normale prijs € 7,20
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00

Eisberg alcoholvrije wijn

Eisberg alcoholvrije wijn kopen

Wilt u Eisberg alcoholvrije wijn kopen? Bezoek dan onze webshop en profiteer van de scherpe prijzen. U bestelt gemakkelijk en voordelig online Eisberg alcoholvrije wijn en het wordt bij u aan huis geleverd.

Soorten Eisberg wijn

Er zijn verschillende soorten Eisberg wijn waaronder de Eisberg Chardonnay, Eisberg Rose, Eisberg Cabernet Sauvignon, Eisberg Sauvignon Blanc, Eisberg Sparkling Blanc en de Eisberg Sparkling Rose en deze varianten zijn allemaal alcoholvrij.

Eisberg alcoholvrije wijn waar te koop

Indien u wilt weten waar Eisberg alcoholvrije wijn te koop is hoeft u niet verder te zoeken maar bezoekt u eenvoudig onze website en ontvangt u doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen uw favoriete alcoholvrije wijn aan huis. Wij werken met een vaste pakketdienst die bij u aan de voordeur levert. Indien u niet thuis bent ontvangt u nadat dit een aantal keren zal worden aangeboden een melding bij het dichtstbijzijnde punt waar u uw pakket kunt afhalen.

Kenmerken Eisberg alcoholvrije wijn

Eén van de kenmerken van Eisberg alcoholvrije wijn is dat dit merk afkomstig is uit Duitsland. We merken dat mensen erg positief zijn over deze alcoholvrije wijn. Indien u om welke reden dan ook geen alcohol wilt of kunt drinken (bijvoorbeeld vanwege zwangerschap) en toch een feestelijk gevoel wilt creëren is Eisberg alcoholvrije wijn de ideale wijn. In ons assortiment vindt u alleen kwaliteitswijnen, ook als het gaat om alcoholvrije wijn. Er is dan ook steeds meer vraag naar alcoholvrije wijn en daar springen de producenten ook flink op in. Er wordt dan ook geïnvesteerd in betere technieken voor het onttrekken van alcohol uit de basiswijn. Wijn wordt namelijk dan vacuüm gezogen op kamertemperatuur. Door de lage druk verdampt de alcohol op kamertemperatuur door de wijn. Het voordeel hiervan is dat niet vluchtige delen zoals mineralen, vitamines, suikers en zuren op deze manier behouden blijven en er ontstaan geen gekookte geuren. Door deze methode blijft de wijn het lekkerst en komt dit het dichtst in de buurt van wijnen met alcohol. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete Eisberg alcoholvrije wijn.