Marlborough Sauvignon Blanc

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 51

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Marlborough Sauvignon Blanc kopen

Indien u Marlborough Sauvignon Blanc wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Marlborough Sauvignon Blanc is een heerlijke witte wijn uit Nieuw-Zeeland. Deze fruitige en frisse witte wijn is gemaakt van de Sauvignon Blanc druif.

Kenmerken Marlborough Sauvignon Blanc

Eén van de kenmerken van Marlborough Sauvignon Blanc is dat dit afkomstig is uit Nieuw-Zeeland. Het klimaat in Nieuw-Zeeland (vooral dat op het belangrijkste Noordereiland) is in de wijnstreken iets koeler dan in Australië, hetgeen resulteert in meer élégance bij de witte wijnen. Op het zuidelijke halfrond beschouwde men lange tijd het Nieuw-Zeelandse klimaat als ongeschikt voor de wijnbouw. In de jaren tachtig veroorzaakte het enorme succes van de Marlborough Sauvignon Blanc (voor het eerst aangeplant in 1973) voor een ommekeer in het denken. De Marlborough Sauvignon Blanc bevat een levendige cocktail van kruisbessen, gras, ribes en levendig zuur.

De beste Sauvignon Blanc Marlborough

De beste Sauvignon Blanc uit Marlborough vindt u in ons assortiment. Uiteraard is de verhouding van prijs en kwaliteit voor ons erg belangrijk. Juist omdat wij de beste Sauvignon Blanc uit Marlborough zeer scherp kunnen aanbieden verkopen wij alleen de beste kwaliteit.

Sauvignon Blanc Marlborough New Zealand

Sauvignon Blanc Marlborough New Zealand bestelt u gemakkelijk en voordelig vanuit huis. Wij werken samen met een paste pakketdienst die bij u aan huis levert. Sauvignon Blanc Marlborough New Zealand behoort tot het beste wijngebied van Nieuw-Zeeland en staat internationaal zeer hoog aangeschreven. Vanuit Budgetwijnen volgen wij dan ook nauwlettend de landelijke trends en ontwikkelingen. Het contact met onze leveranciers is tevens erg goed waardoor we door onze samenwerking zeer interessant kunnen inkopen. Daarnaast hebben wij geen extra kosten als het gaat om een fysieke winkel of winkelpersoneel. Hierdoor kunnen wij kosten besparen en zo de beste Sauvignon Blanc Marlborough uit New Zealand zeer scherp aanbieden en daar profiteert u dan ook flink van mee. U kunt gemakkelijk en eenvoudig vanuit huis online bestellen. Wij streven ernaar om binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren bij u aan huis. Kortom u hoeft voor de beste witte wijn niet eens uw huis uit!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken