Montes Wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vina Montes wijnen

Budgetwijnen.nl heeft een groot aanbod van de populaire Montes wijnen uit Chili. De Montes wijn is gemaakt in één van de beste wijnhuizen van Chili, namelijk wijnhuis Vina Montes. Zij hebben veel internationale prijzen gewonnen en bij Budgetwijnen vind u dan ook een groot aanbod Montes wijnen. De montes wijnen zijn karaktervolle paradepaardjes met een aangename fruitige aroma. Montes wijn is stijlvol en fruitig. Het smaakprofiel van Montes wijn is elegant met een heerlijke fruitige nasmaak. Montes heeft tevens prachtige rode wijnen, maar ook een mooi aanbod aan witte wijnen. U kunt zelfs kiezen voor een heerlijk wijnpakket met Montes wijnen.

Chileense Montes wijnen

Het Chileense Montes wijnen werd opgericht in 1987 door vier partners met allen jaren ervaring in de kunst van het wijnmaken en de wijnhandel. Zij hadden de ambitie om uit te groeien tot het beste dat Chili op wijngebied kon presteren. En dat is gelukt! Montes wordt wereldwijd gezien als één van de beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuizen met wijnmaker Aurelio Montes als trots boegbeeld.

Montes wijnen heeft vijf plantages, waarvan drie plantages in Curicó Valley en twee in Colchagua. De wijngaarden bieden een uiteenlopend verschil in klimatologische omstandigheden en bodemtypes en zijn beplant met vele druiven variëteiten. Heel bijzonder is de - met het landschap verweven - nieuwe winery in Apalta die volgens de Chinese Feng Shui filosofie is opgezet, waarbij de opperste harmonie met de omgeving wordt nagestreefd van basiselementen als land, water, hout en metaal.

Montes Sparkling Angel Brut

Montes Sparkling Angel Brut is een mousserende wijn afkomstig uit Chili. De wijn heeft een gele kleur met een gouden gloed. In de neus witte bloesem, vers fruit, hazelnoten en walnoten. De smaak is aangenaam, romig en zacht. Met een lange aanhoudende afdronk is deze mousserende wijn een engel! Montes Sparkling Angel Brut is een ideale bubbel om te drinken bij lichtere voorgerechten, (maaltijd)salades, carpaccio, stevige witvis en kaassoufflé.

Montes wijnen bestelt u makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken