Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Ronde rose

16 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 8,95
Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 15,95
Normale prijs € 18,35
Speciale prijs € 23,95
Normale prijs € 27,55
Speciale prijs € 874,50
Normale prijs € 950,00
Speciale prijs € 249,50
Normale prijs € 275,00
Speciale prijs € 91,95
Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 32,45
Normale prijs € 34,95
Speciale prijs € 7,29
Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 11,50
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 7,65
Normale prijs € 8,80
Speciale prijs € 9,90
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 8,75
Normale prijs € 10,05

Ronde rosé wijn bij Budgetwijnen 

Bent u geïnteresseerd in ronde rose wijn? Dan bent u bij Budgetwijnen.nl op het juiste adres! Bij Budgetwijnen beschikken we over een uitgebreid en gevarieerd assortiment zodat u zeker de ronde rose wijn vindt waar u naar op zoek bent. We hebben ons assortiment zorgvuldig samengesteld met ronde rose wijnen van hoge kwaliteit. Ronde rose wijn wordt net zoals alle andere rose wijnen gemaakt van blauwe en soms witte druiven. Het proces gaat hetzelfde in zijn werking als bij rode wijn. Een van de grootste verschillen zit in de tijdsduur dat de druiven schillen in het sap blijven. Ook is ronde rose wijn makkelijker te maken waardoor het overal gemaakt kan worden en niet regio gebonden is. Zo hebben we bij Budgetwijnen ronde rose uit Frankrijk, Spanje, Zuid Afrika, Argentinië en nog veel meer landen. Doordat de ronde rose gemakkelijk geproduceerd kan worden is het ook erg scherp geprijsd en voor iedereen goed betaalbaar.

Waarom ronde rosé wijn?

Ronde rose wijn is erg populair dankzij de vele smaakeigenschappen die de wijn bevat. Ronde rose staat dan ook garant voor een rose waarbij alle smaakeigenschappen aangenaam naar voren komen. Dit maakt het een erg smaakvol wijntje wat het erg goed doet naast diverse gerechten. Zo gaat ronde rose het beste samen met pasta, pizza en rood vleesgerechten. Een echte aanrader op het gebied van ronde rose wijn is de ronde rose van Chateau de Valcombe. De ronde rose wijn van Chateau de Valcombe bevat volle ronde smaak met een vleugje exotische tonen. Dit maakt dat deze Franse ronde rose erg goed samengaat met koude voorgerechten en salades.  

Ronde rose wijn bestellen bij Budgetwijnen.nl

Heeft u de ideale ronde rose nog niet gevonden? Wellicht dat een van onze andere rose wijnen u beter bevalt. Bekijk hier onze droge rose, zoete rose, frisse rose en fruitige rose. Benieuwd welke rose wijnen we nog meer hebben? Bekijk hier alle rose wijnen van Budgetwijnen.nl. Wanneer u uw gewenste ronde rose wijn besteld bij Budgetwijnen geniet u van hoge kwaliteit en het gemak van een snelle levering. Bij een bestelling van 12 flessen of een bestelwaarde van €95,- of hoger krijgt u de ronde rose wijn ook nog eens gratis thuisbezorgd.