Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pierre Zero

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 3,50 Normale prijs € 4,05
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 6,55 Normale prijs € 7,55
Speciale prijs € 6,55 Normale prijs € 7,55

Pierre Zero Alcoholvrije wijn kopen

Wilt u Pierre Zero Alcoholvrije wijn kopen? Ga dan naar onze webshop en ontdek ons ruime aanbod van de beste en lekkerste alcoholvrije wijnen tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben onder andere de Pierre Zero Merlot 0,0% (Alcoholvrij), Pierre Zero Chardonnay 0,0% (Alcoholvrij), Pierre Zero Sparkling Rosé 0,0% (Alcoholvrij) en de Pierre Zero Chardonnay Sparkling 0,0% (Alcoholvrij) in ons assortiment. Bij afname van 12 flessen of besteding van € 95,- bij Budgetwijnen.nl is de bezorging binnen Nederland gratis. Profiteer van het voordeel!

Pierre Zero Chardonnay

Pierre Zero Chardonnay 0,0% (Alcoholvrij) is een alcoholvrije witte wijn die gemaakt wordt van de Chardonnay druif. Het bouquet bestaat uit tonen van wit fruit en heeft een frisse afdronk. Nadat de wijn op natuurlijke wijze gemaakt is, wordt vervolgens de alcohol onttrokken uit de wijn met behulp van centrifuge techniek. Pierre Zero Chardonnay 0,0% (Alcoholvrij) is heerlijk om te drinken als aperitief en past tevens goed bij borrelhapjes of bij salades.

Pierre Zero Merlot

Pierre Zero Merlot 0,0% (Alcoholvrij) is vol en rond en wordt gemaakt van de Merlot druif. Deze wijn past erg goed bij diverse borrelhapjes, pizza & pasta en tapas gerechten. Pierre Zero Merlot komt uit het Franse Languedoc-Roussillon gebied.

Pierre Zero Champagne

Pierre Zero Champagne bestaat in ons assortiment uit 2 varianten, namelijk de Pierre Zero Sparkling Rosé 0,0% (Alcoholvrij) en de Pierre Zero Chardonnay Sparkling 0,0% (Alcoholvrij). De rosé variant wordt gemaakt van de Grenache druif en is licht en soepel van smaak. Een ideale bubbel om te drinken als aperitief, bij een borrelhapje of bij frisse salades. Pierre Zero Chardonnay Sparkling 0,0% (Alcoholvrij) wordt gemaakt van de Chardonnay en de Muscat druif. Deze mousserende alcoholvrije wijn is heerlijk om als aperitief te drinken en past goed bij borrelhapjes en salades.