Chardonnay

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 484

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 484

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste Chardonnay kopen bij Budgetwijnen.nl

De beste Chardonnay wijn kopen doet u voordelig en van enkel de beste kwaliteit bij Budgetwijnen. Wij zijn in staat om tegen scherpe prijzen de beste Chardonnay wijn in te kopen. Daar profiteert u uiteraard van mee.

Kenmerken Chardonnay

Eén van de kenmerken van witte wijn van de Chardonnay druif is dat dit druivenras over de hele wereld wordt aangeplant. De Chardonnay druif heeft een opmerkelijk aanpassingsvermogen voor wat betreft het klimaat en de bodem. De Chardonnay druif is vroeg rijp en is resistent tegen kou en warmte. De Chardonnay wordt ook veel gebruikt voor het produceren van mousserende wijn. De Chardonnay druif is verwant aan de Pinot Blanc druif, maar heeft een andere smaak.

Groot aanbod Chardonnay wijn

Wereldwijd is er een groot aanbod droge witte wijn van Chardonnay wijn. Zowel producent als consument lacht hem toe. In de wijnbouw is Chardonnay gewild omdat het ras zich gemakkelijk aanpast en minder eisen stelt aan bodem en klimaat dan de meeste andere rassen. Het is ziektebestendig en levert grote, goedbetaalde opbrengsten op. Chardonnay kan stevig en alcoholisch zijn, maar de druiven zelf hebben geen opvallende aroma’s en smaak. De wijnmaker kan zich toespitsen op de vraag van de markt of zijn eigen ambities uitleven.

Chardonnay witte wijn bestellen

Chardonnay witte wijn bestellen doet u gemakkelijk en voordelig op Budgetwijnen.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod van de beste en lekkerste Chardonnay van over de hele wereld. Bijvoorbeeld uit landen als Frankrijk, Chili, Zuid-Afrika, Israël, Argentinië, Italië, Roemenië of uit Californië. Chardonnay witte wijn drinkt gemakkelijk weg. En dat geldt vooral voor de moderne stijl van de ‘Nieuwe Wereld’, die door fruit wordt bepaald. De doorsnee Chardonnay uit de ‘Nieuwe Wereld’ kan rijp, fruitig, vol en soepel zijn. Een hoog alcoholgehalte van Chardonnay witte wijn geeft een ronde en zoete indruk. Door zijn lage zuur is Chardonnay witte wijn nooit agressief of ruw. De fruittonen lopen van limoen en appel (in koele streken) via meloen en perzik tot ananas en tropisch fruit. In Bourgognes is het rijpe fruit wat ingetogener, met een bredere smaak en nootimpressies daarvoor in de plaats.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken