Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bag in Box Wijnen

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 23,95 Normale prijs € 26,95
Speciale prijs € 23,95 Normale prijs € 26,95
Speciale prijs € 18,19 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 18,19 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 19,29 Normale prijs € 22,50
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 15,50
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 15,50

Bag in Box Wijn: Gemakkelijk, Duurzaam en Heerlijk!

Bag in box (BiB) is een verpakking voor wijn waarbij de wijn in een plastic zak zit die zich in een kartonnen doos bevindt. De Bag in Box wordt steeds populairder vanwege het gemak in gebruik, de lage prijs en het duurzame aspect. De verpakking is namelijk lichtgewicht en volledig recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is ten opzichte van traditionele wijnflessen. Het zorgt uiteindelijk voor 85% minder afval en 50% lagere CO2 uitstoot. 

Geniet van uw favoriete Bag in Box wijn

Er zijn veel verschillende soorten wijnen verkrijgbaar in Bag in Box-verpakkingen, waaronder rood en wit. De Bag in Box is beschikbaar in verschillende maten, variërend tot wel 10 liter. Dit maakt de Bag in Box geschikt voor zowel huishoudens als horecagelegenheden. Na het openen van de box blijft de wijn minimaal 4 weken fris. Een aanrader in de Bag in Box wijnen is de Cuisine Wine White - Kookwijn WIT. Een witte wijn afkomstig uit de wijnstreek Extramadura in Spanje. Het is een witte kookwijn, door het koken van de wijn blijven de smaak en typische kenmerken van de wijn behouden. Ook zijn er kruiden en zout toegevoegd aan de wijn.

Langer Houdbaar, Minder Afval en Betere Smaak

Het grote voordeel van een Bag in Box is dat de wijn langer houdbaar is dan een geopende fles. Dit komt doordat de wijn in de Bag in Box niet in contact komt met zuurstof, waardoor oxidatie wordt voorkomen. Daarnaast is de Bag in Box gemakkelijk in gebruik, omdat je de wijn er eenvoudig uit kunt tappen.

Kortom, de Bag in Box  is een handige en duurzame verpakking voor wijn die steeds populairder wordt. Of je nu een feestje geeft, op vakantie gaat of gewoon thuis wilt genieten van een glas wijn, de Bag in Box is een goede keuze.