Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Moet & Chandon Champagne

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 52,95
Normale prijs € 56,95
Speciale prijs € 46,95
Normale prijs € 49,95
Speciale prijs € 43,95
Normale prijs € 45,95

Moët champagne kopen?

De lekkerste Moët champagne vind u in onze webshop. Ons assortiment bestaat uit verschillende champagnes zoals de Moët & Chandon Nectar Champagne, de Moët & Chandon Rose champagne, de Moët & Chandon Brut champagne, Dom Perignon champagne en de Moët & Chandon Magnum 150 cl champagne. Bekijk ons aanbod en profiteer van de scherpe prijzen van Moët & Chandon van de beste kwaliteit. Indien u bij ons 12 flessen afneemt of bij een besteding van € 95,- is de bezorging binnen Nederland gratis. In samenwerking met een grote pakketaanbieder wordt uw pakket bij u aan huis geleverd in speciale daarvoor geschikte verzenddozen. Deze zijn extra stevig en voorzien van een vakverdeling waardoor de mogelijke schades tijdens het transport zoveel mogelijk voorkomen wordt. U ontvangt vooraf een track en trace code zodat u weet wanneer en hoe laat uw pakket bij u aan de deur geleverd wordt. Kortom, de lekkerste Moët en Chandon champagne bestelt u gemakkelijk en voordelig online in onze webshop.

Over Moët & Chandon champagne

Moët & Chandon is één van de grootste en niet te vergeten bekendste Champagne huizen ter wereld. Moët & Chandon werd in 1743 opgericht en heeft circa 1500 hectare grond in bezit. Dom Perignon en Brut Imperial zijn twee van de bekendste labels van het champagnehuis. Moët & Chandon heeft een zeer goede reputatie opgebouwd vanwege de constante kwaliteit en de terugkerende stijl. De holding LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) is eigenaar van het champagnehuis.

Moët Rose champagne

De nieuwe Moet & Chandon champagne die sinds juli 2008 ook in Nederland verkrijgbaar is. Deze heerlijke halfzoete rose champagne moet u zeker een keer gedronken hebben. Een zeer extravagante champagne die de beste eigenschappen van zowel de Moet Rose als de Moet Nectar combineert. De blend wordt gedomineerd door de intensiteit van Pinot Noir (45% - 55%), de fruitigheid van Pinot Meunier (35% - 45%) en de frisheid van Chardonnay (5% - 10%). Het licht zoete van de Nectar maakt deze Moët Rose champagne tot een zeer aangename drinker. Voor zowel mannen als vrouwen natuurlijk!

Bestel Moët & Chandon Champagne nu makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl