Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Merlot

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 8,25 Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85

Alcoholvrije Merlot kopen

Wilt u alcoholvrije Merlot kopen? Bekijk dan ons assortiment! Wij hebben alcoholvrije Merlot wijn van de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wij hebben een mooi aanbod van alcoholvrije Merlot wijnen en biologische alcoholvrije Merlot. Bij afname van 12 flessen vervallen de verzendkosten (voor levering binnen Nederland) waardoor het erg voordelig is om online alcoholvrije Merlot te kopen. Profiteer van dit voordeel en bij bepaalde wijnen hanteren wij tevens staffelkortingen. Hiermee kan de prijs per fles nog voordeliger zijn per afname van 12 flessen dat verder oploopt bij afname van 18 flessen. Tevens hoeft u uw huis niet meer uit, aangezien wij werken met een vaste pakketdienst die bij u aan de voordeur levert. Door middel van de track en trace code die u vooraf automatisch ontvangt via de mail kunt u uw pakket volgen.

Soorten alcoholvrije Merlot

Er zijn diverse soorten alcoholvrije Merlot wijnen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld NOA Merlot Organic en Lussory Organic Red Merlot. Beide alcoholvrij en biologisch. Daarnaast hebben wij tevens Lussory Zero Premium Red Merlot en Pierre Zero Merlot. Kortom allemaal alcoholvrije Merlot wijnen tegen zeer scherpe prijzen van de hoogste kwaliteit.

Kenmerken alcoholvrije Merlot

Eén van de kenmerken van alcoholvrije Merlot is dat het echt een trend is dat steeds meer mensen alcoholvrije wijn gaan drinken. Waarom is alcoholvrije Merlot zo populair? Steeds meer mensen worden zich bewust van hun gezondheid en kiezen er om diverse redenen voor om alcohol te minderen of helemaal te bannen. Echter willen ze wel graag meedoen met het ‘feestje’ en om die reden is alcoholvrije wijn echt trending. Tevens is het voor vrouwen die graag een wijntje drinken, maar dit vanwege zwangerschap moeten laten staan een goed alternatief om toch gezellig op een feestje mee te kunnen proosten. Daarnaast zijn de technieken van het onttrekken van alcohol steeds verder verbeterd. Voorheen ging bij het onttrekken van alcohol uit de wijn er nogal eens smaak verloren, maar tevens belangrijke minderalen. Door het verbeteren van dit proces blijven de belangrijke aroma’s en minderalen in de wijn aanwezig en dat zorgt ervoor dat de wijn zijn goede elementen behoudt.