Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tempranillo

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,75
Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 6,75
Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 7,30
Normale prijs € 8,40

Alcoholvrije Tempranillo kopen

Indien u alcoholvrije Tempranillo wilt kopen bent u bij Budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod van de beste en lekkerste alcoholvrije Tempranillo wijnen. Indien bij ons 12 flessen afneemt of bij een besteding in onze webshop van € 95,- vervallen de bezorgkosten (binnen Nederland). Wij werken samen met een grote pakketdienst die de bestellingen aan huis levert. Profiteer van het voordeel van online bestellen. Wij gebruiken speciale verzenddozen, die zijn extra stevig en hebben een interne vakverdeling. Hierdoor worden mogelijke schades tijdens transport zo klein mogelijk gehouden. Nadat uw bestelling bij ons het pand verlaat ontvangt u automatisch de track en trace code.

Soorten Alcoholvrije Tempranillo

Wij hebben enkele soorten alcoholvrije Tempranillo in ons assortiment zoals de NOA Tempranillo Rose Organic (Alcoholvrij), Aldea Red Tempranillo (Alcoholvrij), Aldea Rose Tempranillo (Alcoholvrij) en de Lussory Zero Premium Red Tempranillo (Alcoholvrij). De NOA Tempranillo Rose Organic (Alcoholvrij) is een biologische alcoholvrije rose wijn die gemaakt wordt van de Tempranillo druif. De uit Duitsland afkomstige wijn is fris en fruitig van smaak en is heerlijk om te drinken als aperitief en past goed bij salades en tapasgerechten. Aldea Red Tempranillo (Alcoholvrij) komt uit Spanje, is vol en rond van smaak en is tevens heerlijk als aperitief, bij een borrelhapje of bij tapasgerechtjes. Aldea Rose Tempranillo (Alcoholvrij) is vol en rond van smaak en komt tevens uit Spanje en is heerlijk om als aperitief te drinken, bij borrelhapjes of bij frisse salades. Lussory Zero Premium Red Tempranillo (Alcoholvrij) is een volle en ronde wijn afkomstig uit het Spaanse La Mancha en is heerlijk bij een borrelhapje, pizza & pasta gerechten of bij lekkere tapasgerechtjes.

Kenmerken Alcoholvrije Tempranillo

Eén van de kenmerken van Alcoholvrije Tempranillo wijn is dat de wijn op de traditionele manier gemaakt wordt, waarna de alcohol achteraf wordt onttrokken uit de wijn.