La Villette

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Franse La Villette wijn

De La Villette wijnen komen uit Frankrijk. La Villette is een oude wijk in Parijs waarin vroeger Parijs zelf werd bevoorraad met voedsel en wijn. Per paard, os of boot werden de voorraden naar Parijs gebracht. Tegenwoordig is La Villette nog steeds een van de drukst bezochte toeristische trekpleisters. Het doel van de La Villette wijnmakers is een wijn te maken met de authentieke Franse uitstraling voor drinkers wereldwijd.

La Villette uitstraling

De Franse La Villette wijnmakers willen een overvloedige wijn maken in een aantrekkelijke en betrouwbare verpakking met de romantische Franse uitstraling die ook de kwaliteit van de wijn representeert. Dit doen zijn door de flessen en etiketten een traditioneel Franse uitstraling te geven met bijvoorbeeld een afbeelding van de rivier die zorgde voor de bevoorrading van Parijs vanuit La Villette. Dankzij het label “vin de France” is het mogelijk om de beste druiven uit heel Frankrijk te gebruiken voor deze wijn. Ook zijn de wijnmakers vrij om nieuwe blends te maken en zo nieuwe verrassende wijnen op de markt te brengen. Deze wijnen beloven dan ook een goede kwaliteit en vooruitstrevende nieuwe smaken te hebben.

La Villette is niet meer weg te denken uit het assortiment van Budgetwijnen. De veelzijdigheid van de wijnen maakt dit een blijvertje!

La Villette rode wijn

De rode wijnen van La Villette zijn gemaakt van de beste druiven. De wijngaarden liggen op hellingen aan de voet van de Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk en de bodem bestaat uit kalksteen, wat perfect is voor de rode wijn. Neem bijvoorbeeld de La Villette Pinot Noir. In de mond proeft u een mooie balans tussen rijp fruit en frisheid met een aantrekkelijke kruidige smaak. La Villette rode wijn is goed te combineren bij verschillende soorten vlees, maar de krachtige smaken van de wijn zijn ook heerlijke bij pizza en pasta’s. La Villette is in restaurants niet voor niets een veel gedronken huiswijn. Koop deze wijn voordelig bij Budgetwijnen!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken