Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

La Villette wijn

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,59
Normale prijs € 9,90
Speciale prijs € 8,59
Normale prijs € 9,90
Speciale prijs € 7,89
Normale prijs € 9,05
Speciale prijs € 8,19
Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 8,19
Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 8,19
Normale prijs € 9,40
Speciale prijs € 8,59
Normale prijs € 9,90
Speciale prijs € 8,19
Normale prijs € 9,40

La Villette

Franse La Villette wijn

De La Villette wijnen komen uit Frankrijk. La Villette is een oude wijk in Parijs waarin vroeger Parijs zelf werd bevoorraad met voedsel en wijn. Tegenwoordig is La Villette nog steeds een van de drukst bezochte toeristische trekpleisters. Het doel van de La Villette wijnmakers is een wijn te maken met de authentieke Franse uitstraling voor drinkers wereldwijd.

La Villette is een wijnhuis dat gespecialiseerd is in het maken van Franse wijnen. Het wijnhuis is gelegen in de Languedoc-Roussillon regio van Frankrijk en is bekend om zijn authentieke en karaktervolle wijnen. La Villette maakt gebruik van moderne technologieën om de kwaliteit van de wijnen te waarborgen en streeft ernaar om wijnen te produceren die perfect passen bij de hedendaagse smaak en levensstijl.

Ontdek de Franse charme van La Villette wijnen

De Franse La Villette wijnmakers willen een overvloedige wijn maken in een aantrekkelijke en betrouwbare verpakking met de romantische Franse uitstraling die ook de kwaliteit van de wijn representeert. Dit doen zijn door de flessen en etiketten een traditioneel Franse uitstraling te geven met bijvoorbeeld een afbeelding van de rivier die zorgde voor de bevoorrading van Parijs vanuit La Villette. Dankzij het label “vin de France” is het mogelijk om de beste druiven uit heel Frankrijk te gebruiken voor deze wijn. Ook zijn de wijnmakers vrij om nieuwe blends te maken en zo nieuwe verrassende wijnen op de markt te brengen. Deze wijnen beloven dan ook een goede kwaliteit en vooruitstrevende nieuwe smaken te hebben.

La Villette Chardonnay: een unieke mix van traditie en innovatie

La Villette Chardonnay is een witte wijn die wordt geproduceerd door het bekende Franse wijnhuis La Villette. De wijn wordt gemaakt van 100% Chardonnay druiven die groeien op wijngaarden in de regio Languedoc-Roussillon. De Chardonnay druif is een van de meest populaire druivensoorten ter wereld en staat bekend om zijn rijke en volle smaakprofiel. La Villette Chardonnay is een elegant voorbeeld van deze druif, met aroma's van citrus, bloemen en perzik die worden aangevuld met een subtiele hint van vanille en hout. La Villette Chardonnay is een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een premium Franse wijn met een uniek en complex smaakprofiel.

La Villette Pinot Noir

De rode wijnen van La Villette zijn gemaakt van de beste druiven. De wijngaarden liggen op hellingen aan de voet van de Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk en de bodem bestaat uit kalksteen, wat perfect is voor de rode wijn. Neem bijvoorbeeld de La Villette Pinot Noir. In de mond proeft u een mooie balans tussen rijp fruit en frisheid met een aantrekkelijke kruidige smaak. La Villette rode wijn is goed te combineren bij verschillende soorten vlees, maar de krachtige smaken van de wijn zijn ook heerlijke bij pizza en pasta’s. La Villette is in restaurants niet voor niets een veel gedronken huiswijn.