Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Chili

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,90
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 5,45
Normale prijs € 6,25
Speciale prijs € 16,75
Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 5,59
Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 6,75
Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 5,60
Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 12,25
Normale prijs € 14,10

De lekkerste Rose uit Chili

Op zoek naar de lekkerste rose uit Chili? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Ontdek ons prachtige aanbod van enkel de hoogste kwaliteit rose wijn uit Chili tegen zeer scherpe prijzen. Indien u bij ons 12 flessen afneemt of een bedrag ter waarde van € 95,- besteedt is de verzending gratis (binnen Nederland). Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die de pakketten bij u aan huis levert. Dit wordt vervoerd in speciale zeer stevige dozen met een vakverdeling waardoor de kans op schade zo klein mogelijk is tijdens het transport.

Soorten Rose uit Chili

Wij hebben verschillende soorten Rose uit Chili in ons assortiment. Bijvoorbeeld van de Chiloe Merlot Rose, Espiritu de Chile Chronos Rose, Santa Helena Varietal Rose, Miguel Torres Santa Digna Estelado Rosado, Antares Cabernet Sauvignon Rose, Ventisquero Clasico Rose, Heritage Rose en Montes Cherub Syrah Rose.

Kenmerken Chileense rose wijn

Eén van de kenmerken van Chileense rose wijn is dat deze wijn enorm is toegenomen in populariteit de laatste jaren. In alle wijngebieden in Chili treft men blauwe druiven aan, maar de druiven specifiek voor rose wijn worden ten noorden van Santiago verbouwd. Bestel gemakkelijk en voordeling online uw favoriete Chileense rose wijn. Vanwege de nauwe contacten met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen zijn wij in staat zeer scherp in te kopen. Daarnaast is het voordeel van een webshop dat we geen extra kosten hoeven maken als het gaat om fysiek winkelpersoneel of fysieke etalagekosten en van dit voordeel profiteert u mee.