Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Mendoza

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 17,50
Speciale prijs € 6,45 Normale prijs € 7,40
Speciale prijs € 15,90 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 8,10 Normale prijs € 9,30
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95

De lekkerste Mendoza Rose

De lekkerste Mendoza Rose vindt u in ons assortiment. Ontdek ons prachtige aanbod van de beste en lekkerste Mendoza Rose uit Argentinië tegen zeer scherpe prijzen.

Soorten Mendoza Rose

Wij hebben verschillende soorten Mendoza Rose in onze webshop, zoals de Condor Peak Rose, La Linda Rose Malbec, Domaine Bousquet Rose Organic, Phebus Malbec Rose en de Andeluna 1300 Malbec Rose. Condor Peak Rose wordt gemaakt van diverse druivensoorten en is erg lekker als aperitief, maar past ook erg goed bij salades en visgerechten. La Linda Rose Malbec wordt gemaakt van de Malbec druif en is heerlijk als aperitief, tapasgerechten of bij borrelhapjes. Domaine Bousquet Rose Organic bestaat uit een blend van diverse druivensoorten en is lekker om zo te drinken maar tevens bij vis en salades. Phebus Malbec Rose wordt gemaakt van de Malbec druif en is lekker bij een borrelhapje, vis of tapas. Andeluna Malbec Rose is een volle en ronde rose, gemaakt van de Malbec druif en is lekker bij een kaasplankje, tapasgerechten of bij vis.

Kenmerken Mendoza Rose

Eén van de kenmerken van Mendoza Rose is dat dit afkomstig is uit het Argentijnse Mendoza gebied. Opvallend is dat de druiven die verbouwd worden in Mendoza op de hoogste punten ter wereld groeien. Vanwege een hogere zoninstraling (gezien de bergtoppen dichterbij de zon liggen) rijpen de druiven sneller en daardoor verliezen druiven de zuurgraad. Echter wordt door de nachtelijke verkoeling het rijpingsproces afgeremd en daardoor blijft de druif in goede balans.