Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

MED Provence

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 18,41 Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45

Wijngaard MED Provence

MED Provence Rose wordt geproduceerd op een landgoed van 20 hectare. Het is de thuisbasis van een uniek Mediterraans klimaat en een rijk terroir, kortom: De ideale omstandigheden om goede rose te maken. Wijnproducent MED maakt prachtige Provençaalse wijnen met een verfijnde stijl, perfect geschikt voor delicate mediterrane gerechten.

MED Provence Wijnmakers

De wijnmakers van MED wilden een wijn maken die vlotter en toegankelijker is. Eentje die je als aperitief kunt gebruiken wanneer je aan het strand ligt of in een boot zit, een wijn waar je op warme zomeravonden naar verlangt, een rosé die je graag met vrienden deelt wanneer je 'al fresco' dineert. Samen met de oprichter en het team in Camparnaud heeft men een mix gecreëerd die volgens ons perfect op deze stijl lijkt: MɐD.

De geschiedenis van MED leidt terug naar een prachtige 350 jaar oude wijnmakerij in de Var-Provence: Château Camparnaud. Hier, midden in een adembenemende omgeving met dorpen zoals Le Thoronet, Carcès en Entrecasteaux, produceert dit landgoed opmerkelijke rosé-wijnen.