Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Cabernet Sauvignon

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 7,20

Alcoholvrije Cabernet Sauvignon kopen

Indien u alcoholvrije Cabernet Sauvignon wilt kopen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Er is een groeiende vraag naar Alcoholvrije wijnen waaronder alcoholvrije Cabernet Sauvignon. Indien u bij ons een bestelling plaatst van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- vervallen de bezorgkosten (binnen Nederland). Profiteer van het voordeel van online bestellen. U hoeft het huis niet uit voor uw favoriete alcoholvrije Cabernet Sauvignon wijn. Wij hebben goede banden met onze leveranciers en volgen de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet. Hierdoor kunnen wij zeer scherp kwalitatief hoogwaardige wijnen inkopen. Vanwege het feit dat wij een webshop zijn, kunnen wij besparen op fysieke winkelkosten en fysiek winkelpersoneel. Hierdoor kunnen wij onze kosten laag houden en dit betekent dat wij scherpe verkoopprijzen kunnen hanteren waardoor het nog interessanter is om online uw bestelling te plaatsen. In samenwerking met een grote pakketaanbieder wordt uw bestelling aan huis geleverd in speciale verzenddozen, die extra stevig zijn voorzien van een vakverdeling.

Soorten Alcoholvrije Cabernet Sauvignon

Er zijn verschillende soorten alcoholvrije Cabernet Sauvignon te vinden in ons assortiment. Waaronder de SinZero Reserva Cabernet Sauvignon (Alcoholvrij), Eisberg Cabernet Sauvignon (Alcoholvrij), Vini Vici Cabernet Sauvignon (Alcoholvrij) en Torres Natureo Rose Alcoholvrij. SinZero Reserva Cabernet Sauvignon (Alcoholvrij) is afkomstig uit Maipo Valley in Chili en wordt gemaakt van de Cabernet Sauvignon druif. Deze volle en ronde rode wijn is erg lekker bij borrelhapjes, pizza & pasta en tapasgerechten. Eisberg Cabernet Sauvignon (Alcoholvrij) is een volle en ronde wijn uit Duitsland die erg goed past bij borrelhapjes, tapas en pizza & pastagerechten. Vini Vici Cabernet Sauvignon (Alcoholvrij) komt tevens uit Duitsland en is lekker bij gerechten van gevogelte, bij borrelhapjes en bij pizza & pasta’s. Torres Natureo Rose Alcoholvrij is een rose uit Catalunya, Spanje die gemaakt wordt van de Cabernet Sauvignon en Syrah druif. Dit is een bruisende alcoholvrije wijn en is erg lekker als aperitief, bij borrelhapjes en bij visgerechten.

Kenmerken Alcoholvrije Cabernet Sauvignon

Eén van de kenmerken van alcoholvrije Cabernet Sauvignon wijn is dat de wijnen op de traditionele manier geproduceerd worden waarna de alcohol vervolgens onttrokken wordt uit de wijn.