Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Chili

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 16,75
Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 19,35
Normale prijs € 22,25

Mousserende wijn Chili bestellen

Wilt u mousserende wijn uit Chili bestellen? Bekijk dan ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- in onze webshop is de verzending gratis (binnen Nederland). Profiteer van de voordelen van online mousserende wijn uit Chili bestellen. Dit betekent dat u uw huis niet eens uit hoeft. Wij werken samen met een grote pakketdienst die uw bestelling aan huis levert, in speciale dozen, voorzien van een vakverdeling. Hierdoor blijft de wijn tijdens transport het best beschermd tegen mogelijke schades. Wij hebben goede banden met onze leveranciers en volgen de landelijke ontwikkelingen en trends op de voet. Hierdoor kunnen wij scherp inkopen. Een daarbij komend voordeel is dat wij een webshop zijn en dit betekent dat wij kunnen besparen op fysieke etalagekosten of op winkelpersoneel. Hierdoor kunnen wij onze verkoopprijzen zeer scherp houden en daar profiteert u uiteraard van mee. Bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete mousserende wijn uit Chili.

Soorten mousserende wijn Chili

Van de soorten mousserende wijn uit Chili hebben wij in ons assortiment onder andere de Montes Sparkling Angel Brut. Deze mousserende wijn afkomstig uit het Chileense Central Valley wordt gemaakt van een blend bestaande uit de Chardonnay druif en de Pinot Noir druif. Dit is een ideale mousserende wijn uit Chili om als aperitief te drinken en past goed bij salades of bij schaal & schelpdieren.

Kenmerken Sparkling Wine Chili

Eén van de kenmerken van Sparkling Wine uit Chili is dat in het geval van de Montes Sparkling Brut de ‘méthode traditionelle / Champenoise’ wordt toegepast. Kortom het wordt op dezelfde manier als Champagne geproduceerd. De frisse smaak doet denken aan gedroogd fruit, walnoten, hazelnoten, witte bloemen en geroosterd broodkruim. Kortom, een echte topper als u op zoek bent naar Sparkling Wine uit Chili.