Kleine flesjes wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kleine flesjes wijn kopen

Wilt u kleine flesjes wijn kopen? Bekijk dan ons aanbod van diverse soorten kleine flesjes wijn. Dit is leuk om te geven als (kerst)geschenk, in de horeca wordt dit veelal geserveerd of uiteraard voor thuis als u wilt genieten van een flesje wijn en niet meteen een hele 0,75 liter fles wilt aanbreken om de houdbaarheid niet verloren te laten gaan. Bekijk ons aanbod van de diverse kleine flesjes van Black & Bianco Limonsecco, Red Ritz en Porto Tonic.

Kleine flesjes rode wijn

Van kleine flesjes rode wijn hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld de Slurpie Rouge. Dit zijn kleine flesjes waarvan er 12 in een doos zitten van 250 ml. Slurpie rouge is een pure en eerlijke boerenwijn, gemaakt van Syrah en Cabernet Sauvignon druiven, afkomstig uit het Franse Languedoc-Roussillon gebied. Daarentegen hebben we ook 1WINE Red, met 24 flesjes van 187ml in een doos. Dit is gemaakt van de Merlot druif, tevens afkomstig uit Frankrijk.

Kleine flesjes witte wijn

Tevens hebben we kleine flesjes witte wijn van het merk Slurpie (doos 12x 250ml) en dat is gemaakt van 100% Sauvignon Blanc druiven. Hier is tevens een rosé wijn van (12x 250ml) gemaakt van Grenache en Syrah druiven. De 1WINE White (24 flesjes van 187ml), zijn gemaakt van de Colombard druif.

Kleine flesjes champagne

Tevens hebben wij kleine flesjes champagne in ons assortiment. Naast kleine flesjes wijn zijn de kleine flesjes champagne tevens aan het toenemen in populariteit.

Kleine flesjes Prosecco

Erg lekkere en betaalbare kleine flesjes Prosecco is bijvoorbeeld van het Italiaanse merk La Gioiosa Prosecco. Dit zijn kleine flesjes van 0,2 liter. Dit is een heerlijke prosecco met een fijne mousse. De Gioiosa Prosecco smaakt naar wit fruit met wat citrus en heeft een frisse, maar zachte, droge stijl. Uiteraard is zo’n klein flesje Prosecco ideaal om als aperitief te drinken, maar is tevens geschikt om lichte gerechten mee te begeleiden. Kleine flesjes Prosecco zijn uiteraard ook erg handig in de horeca, om lekker koud te schenken op het terras in het zonnetje. Het is toch een beetje het gevoel van een champagne drinken en dat in een klein flesje, zodat de bubbels jong gedronken kunnen worden.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken