Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

Topwijnen voor Budgetprijzen!

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Onze visie: Een selectie maken van de meest gedronken en populairste kwaliteitswijnen van Nederland. Deze selectie hebben wij vervolgens samengebracht in één webshop om het u als klant makkelijker en duidelijker te maken. Door goede afspraken, lage kosten en het juiste prijsbeleid kunnen wij deze wijnen aanbieden voor een budgetprijs. Eenvoud, voordeel en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ons initiatief waarbij u als klant centraal staat!

Sinds de oprichting van Budgetwijnen.nl in 2010 hebben wij een flinke groei doorgemaakt. Deze groei heeft geleid tot een toename van het aantal webshops die momenteel vallen onder het moederbedrijf Ready2Shop.nl. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Budgetwijnen.nl heeft voor ieder budget een een passende wijn, port, cognac of relatiegeschenk dat overal in Nederland en ver daarbuiten bezorgd kan worden, desgewenst voorzien van vele extra's. Budgetwijnen.nl is dé webwinkel waar u zakelijk of particulier snel en veilig uw favoriete wijn kunt bestellen en eenvoudig door ons kunt laten bezorgen, waar dan ook ter wereld! Wij garanderen een snelle bezorging.

'Topwijnen voor Budgetprijzen!' is sinds de oprichting de slogan van Budgetwijnen.nl. Wij willen ons hiermee profileren als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitswijnen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Bent u op zoek naar een specifieke wijnsoort of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Profiteer nu en bestel bij Budgetwijnen.nl - Topwijnen voor Budgetprijzen! Wij garanderen snelle bezorging, scherpe prijzen en de juiste service.

 

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning