Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Over ons

Over ons

Voorkom een bezweet voorhoofd, vermoeidheid, teleurstelling en een ongekende strijd om uw favoriete wijn voor een scherpe prijs in te slaan. Bestel eenvoudig en snel vanuit uw luie stoel de beste wijnen voor de scherpte budgetprijs. Onze klantenservice staat graag voor u klaar als u vragen heeft over onder andere ons assortiment, uw bestelling en de vele mogelijkheden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 uur en via e-mail van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur.

Naast Budgetwijnen.nl kunt u ook shoppen bij Budgetdranken.nl en Drankgeschenken.nl. En om het u zo simpel en voordelig mogelijk te maken kunt u alles in één keer afrekenen. Zo betaalt u nooit teveel en hoeft u niet bij meerdere webshops te bestellen.


Topwijnen voor Budgetprijzen!

Budgetwijnen.nl is de voordeligste online wijnhandel van de Benelux. Wij profileren ons als dé betaalbare totaalleverancier op het gebied van kwaliteitswijnen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Door goede afspraken, lage kosten en een transparant prijsbeleid kunnen wij een zeer brede selectie wijnen aanbieden voor een budgetprijs.

Wijnen, dranken en relatiegeschenken

Ons assortiment bestaat uit talloze wijnen, dranken en relatiegeschenken van de meest toonaangevende producenten ter wereld. Van prijswinnende wijnen tot razend populaire malt whisky’s, wij bezorgen het graag bij u thuis. Budgetwijnen.nl biedt u daarbij de beste service waarbij betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit de kernwoorden zijn.

Meer dan 10.000 artikelen snel en voordelig geleverd vanuit één centraal magazijn

Vanuit ons logistieke centrum op een toplocatie vlak langs de A1 verwerken wij dagelijks alle bestellingen met de grootst mogelijke zorg. Met de juiste gespecialiseerde kennis en ervaring, een scherpe prijsformule en een zeer breed en gevarieerd assortiment bestaande uit de meest uiteenlopende wijnen hebben wij als doel de Nr. 1 online wijnhandel van Nederland te worden! 100% klanttevredenheid staat daarbij hoog in ons vaandel.

Proost | Cheers | Sante | Zum Wohl | Cin Cin | Vashe Zdoróvje | Salud