Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rose wijn

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,25 Normale prijs € 6,05
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 7,20

Alcoholvrije rose bestellen

Alcoholvrije rose bestellen doet bij Budgetwijnen gemakkelijk en voordelig. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Vanuit huis online uw wijn bestellen, betekent dat u uw alcoholvrije rose aan huis geleverd krijgt. Aangezien wij een webshop zijn en om deze reden geen extra kosten hebben als het gaat om fysiek winkelpersoneel of etalagekosten zijn wij in staat de verkoopkosten ook laag te houden. Dit betekent dat u zeer voordelig alcoholvrije rose kunt bestellen.

Soorten alcoholvrije rose

In ons assortiment vindt u diverse soorten alcoholvrije rose. Van bijvoorbeeld het Duitse merk Eisberg hebben we zowel de rose als de Sparkling rose in het assortiment. Daarnaast hebben we nog de alcoholvrije rose van Celebracion, Torres Natureo, Aldea, Lussory, Vini Vici, Cloudem en Pierre Zero.

Verfrissende rose zonder alcohol

Bent u op zoek naar een verfrissende rose zonder alcohol? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Wij hebben naast de normale rose zonder alcohol tevens mousserende rose zonder alcohol. Het lekkerst is dit om dit lekker koud te drinken. Wij merken dat er een toenemende vraag is naar alcoholvrije rose en wat is er in dat geval lekkerder dan een verfrissende rose zonder alcohol? Wat de aanleiding ook maar is. Wellicht bent u geen alcoholdrinker, maar wilt u toch eens een wijn proberen zonder alcohol te hoeven drinken. Of bent u wijnliefhebber en zwanger waardoor u toch gezellig mee wilt doen met de mensen waar u normaal een rosé mee drinkt. Dan is een verfrissende rose zonder alcohol de ideale oplossing.

Kenmerken Rose alcoholvrij

Kenmerken van Rose alcoholvrij zijn er in alle soorten en maten. Of u nu van droog of zout houdt tot mousserende rose of juist niet. Zolang het alcoholvrij is waar uw wens naar uit gaat hebben wij diverse merken. Wij hebben scherpe prijzen voor verschillende alcoholvrije rose wijnen. Daarnaast hanteren wij bij bepaalde soorten alcoholvrije rose nog staffelkortingen. Sowieso vervallen de verzendkosten bij afname van 12 flessen (voor leveringen binnen Nederland). Daarnaast kan uw voordeel nog verder oplopen bij afname van 18 flessen. Het was nog nooit zo gemakkelijk om online alcoholvrije rose te bestellen.