Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

PURE Organic Wijnen

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 6,95

100% biologisch Pure Organic wijnen

PURE Organic Wijnen zijn 100% biologisch en worden in Frankrijk en Spanje geproduceerd. PURE Rouge, Blanc en Rosé worden gemaakt door wijnhuis Bassac met wijngaarden in Languedoc-Roussillon. PURE Shiraz, Merlot, Verdejo en Sauvignon Blanc komen uit Spanje en worden geproduceerd door Coöperatie Jesus del Perdon. De naam Pure die groot op het etiket van de wijnen staat, verwijst naar de puurheid en zuiverheid van de wijnen. 

Biologisch aanbod Pure Organic wijnen

Alle wijnen van Pure Organic worden geheel biologisch geproduceerd met behulp van moderne technieken. Het huis produceert een rode Merlot en Shiraz wijn en een witte Verdejo en Sauvignon Blanc wijn. De wijngaarden waar de druiven voor de Pure Organic wijnen groeien zijn gelegen in de Spaanse regio La Mancha. In de wijngaarden heerst een uitstekend klimaat wat ervoor zorgt dat de druiven perfect kunnen rijpen.

PURE Organic wijnen hecht veel waarde aan biologische wijnbouwpraktijken. Ze gebruiken geen synthetische bestrijdingsmiddelen, herbiciden of kunstmeststoffen in hun wijngaarden. In plaats daarvan maken ze gebruik van natuurlijke methoden om de gezondheid van de wijngaarden te behouden en de biodiversiteit te bevorderen.

PURE Organic Wijnen bestellen bij Budgetwijnen

Als u op zoek bent naar wijnen die niet alleen heerlijk zijn, maar ook duurzaam en biologisch verantwoord zijn, dan zijn de wijnen van PURE Organic een uitstekende keuze. Laat u verrassen door de pure smaken en geniet van een glas wijn met een goed geweten. Bestel deze (h)eerlijke biologische wijnen voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl - Dé webshop voor biologische en biodynamische wijnen!