Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Elzas

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 11,39 Normale prijs € 13,10

De beste Cremant d’Alsace

De beste Cremant d’Alsace vindt u uiteraard in onze webshop op www.budgetwijnen.nl. Uiteraard is hetgeen wat nu het beste is altijd iets persoonlijks. Echter is kwaliteit waar wij voor staan en daarmee hebben wij de beste Cremant d’Alsace in ons assortiment. Wij hebben nauwe contacten met onze leveranciers en volgen de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet. Dit stelt ons in staat om zeer scherp te kunnen inkopen en daar profiteert u als klant aan mee. Aangezien wij een webshop zijn hebben wij niet te maken met extra kosten als het gaat om fysiek winkelpersoneel of etalagekosten. Hiermee kunnen wij onze verkoopkosten ook scherp houden. U kunt uw favoriete wijn vanuit huis online bestellen waarmee u uw favoriete Cremant d’Alsace aan huis geleverd krijgt. Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Kenmerken Cremant d’Alsace

Enkele kenmerken van Cremant d’Alsace zijn dat allereerst Cremant een mousserende wijn is uit Frankrijk en andere Franssprekende gebieden. De wijn wordt gemaakt volgens de ‘méthode traditionnelle’ net als bij Champagne. Voorheen werd de vinificatie methode ook wel ‘méthode champenoise’ genoemd, maar vanwege de verwarring met Champagne is dit aangepast naar ‘méthode traditionnelle’. De naam Cremant mag in het Champagne gebied niet gebruikt worden. Aangezien dit andersom ook verboden is. Specifiek is de Cremant d’Alsace gemaakt van Auxerrois Blanc en Pinot Blanc druiven. Overigens is Alsace de Franse naam voor het Elzas gebied.

Soorten Cremant d’Alsace

Er zijn diverse soorten Cremant d’Alsace verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld van het merk Wolfberger. De Wolfberger Cuvee Cremant d’Alsace is een mousserende wijn die plezierig en zacht aanvoelt in de mond, met voldoende frisheid.

Cremant d’Alsace brut kopen

Cremant d’Alsace brut kopen doet u eenvoudig en voordelig bij Budgetwijnen.nl. Bekijk ons assortiment en profiteer van de scherpe prijzen die wij hanteren. In principe wordt Cremant op dezelfde manier geproduceerd als Champagne en is het tevens afkomstig uit Frankrijk. Een Cremant d’Alsace brut is heerlijk om te drinken bij een brunch of lunch. Tevens is dit erg lekker naast visgerechten en natuurlijk om lekker te bubbelen. Geniet samen met vrienden of familie van een heerlijke Cremant d’Alsace Brut.