Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Merlot

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,35
Speciale prijs € 6,10
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,95
Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00
Speciale prijs € 8,20
Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 16,15
Normale prijs € 18,55
Speciale prijs € 9,35
Normale prijs € 10,75
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 6,39
Normale prijs € 7,35

Biologische merlot-druiven: natuurlijke smaak, duurzame toewijding

Biologische Merlot-druiven brengen de essentie van deze geliefde druivensoort naar voren, met behoud van de smaak en het milieu. Biologische wijnboeren omarmen de natuur, vermijden synthetische chemicaliën en gebruiken organische bemesting om de bodemvruchtbaarheid te verrijken. Dit leidt tot gezonde bodems die de groei van Merlot-druiven bevorderen.

Natuurlijke plaagbestrijding in de wijngaard

Biologische wijnmakers gebruiken natuurlijke methoden zoals roofinsecten en het behoud van biodiversiteit om plagen en ziekten te bestrijden, zonder schadelijke chemicaliën. Dit ondersteunt een evenwichtig ecosysteem in de wijngaard.

Biologische Merlot-druivenstokken groeien in harmonie met de natuur, met een focus op het opbouwen van natuurlijke weerstand tegen ziekten. Dit resulteert in robuuste wijnstokken die druiven voortbrengen met complexe smaakprofielen.

Voor maximale kwaliteit en selectiviteit worden biologische Merlot-druiven vaak met de hand geoogst. Dit proces garandeert dat alleen de beste en rijpste druiven worden verzameld voor wijnproductie. In diverse landen waaronder Italie, Spanje en Zuid-Afrika worden heerlijke biologische merlot wijnen gemaakt. 

Duurzaamheid als Kernwaarde

Biologische wijnbouw benadrukt duurzaamheid, inclusief waterbeheer, bodemverzorging en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van de wijnproductie. Dit draagt bij aan een gezondere planeet en een betere toekomst voor de wijnindustrie.

Proef de natuurlijke pracht van biologische Merlot

Of u nu een ervaren wijnkenner bent of gewoon van een goed glas wijn houdt, biologische Merlot-druiven bieden een pure en smaakvolle ervaring. Bovendien draagt u bij aan duurzaamheid en behoud van onze planeet door voor biologische opties te kiezen.