Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Vida Organica Bio Wijnen

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,35 Normale prijs € 10,75
Speciale prijs € 9,35 Normale prijs € 10,75

Vida Organico van Wijnhuis Zuccardi

Vida Organica Bio wijnen worden geproduceerd door wijnhuis Zuccardi uit Argentinië. Alberto V. Zuccardi startte in de jaren ’50 van de 20e eeuw, de vader van huidig directeur José Alberto Zuccardi, een irrigatiebedrijf; een goede keuze omdat in Argentinië vrijwel geen land- en akkerbouw kan plaatsvinden zonder irrigatie. Om te bewijzen hoe goed het irrigatiebedrijf functioneerde, plantte Alberto in 1963 de eerste wijngaarden aan in Maipú. Tien jaar later kocht hij een nieuw wijngaardterrein ten oosten van Mendoza.

Zijn zoon José Alberto heeft sinds 1985 de dagelijkse leiding over het wijnbedrijf. Onder diverse labels produceert Zuccardi wijnen van constante en hoge kwaliteit in het midden- en hogere segment. Ook krijgen de wijnen regelmatig prijzen op wijnproeverijen beurzen. Zuccardi maakt niet alleen normale wijnen, maar ze hebben ook een paar wijngaarden waar biologische wijnbouw plaatsvindt.

Lekker Biologisch Vida Organica Torrontes

Bent u op zoek naar een lekkere biologische wijn? Probeer dan zeker de Vida Organica Torrontes. De wijn heeft heerlijke hints van sinaasappelschil, witte perzik, fruitsalade, kamille en andere aromatische kruiden. Deze Torrontes wijn is afkomstig van de biologische lijn van de familie Zuccardi uit Mendoza in Argentinië.

De beste Vida Organica wijn

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Vida Organica Biologische wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!