Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rioja

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,60 Normale prijs € 18,95
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 9,20 Normale prijs € 10,60
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 7,65 Normale prijs € 8,80

De beste Rioja rose

De beste Rioja rose vindt u in ons assortiment. Waarom de beste rose? Aangezien wij enkel kwaliteitswijnen verkopen en omdat wij een webshop zijn, kunnen wij zeer scherp inkopen. Dit heeft te maken met de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij onze verkoopprijzen zeer interessant houden voor u als klant.

Soorten Rioja rose

Er zijn verschillende soorten Rioja rose. Rioja rose wijnen bestaan meestal uit blends met als voornaamste druif de lokale Spaanse Tempranillo druif en dit wordt meestal aangevuld met Garnacha, Carignan of Greciano druiven. In ons assortiment vindt u Rioja rose wijnen van onder andere de kwaliteitsmerken Coto Mayor, Embeleso, Marques de Riscal, El Coto en Faustino.

Kenmerken Rioja rose

Eén van de kenmerken van Rioja rose is dat dit rose wijnen zijn afkomstig uit het Spaanse Rioja gebied. Deze wijngaarden zijn gelegen in het noorden van Spanje langs de rivier de Ebro. Dit gebied is weer onderverdeeld in 3 delen, namelijk Rioja Alvesa, dit is in het noorden van het gebied, Rioja Alta ligt in het noordwesten en Rioja Baja in het oosten. De verdeling is gemaakt omdat ieder gebied een eigen bodemsamenstelling heeft en dit zorgt ervoor dat in principe geen enkele wijn hetzelfde is uit de Rioja.

Rose Rioja bestellen bij Budgetwijnen.nl

Rose Rioja bestellen doet u gemakkelijk en voordelig bij www.budgetwijnen.nl. Bekijk ons uitgebreide assortiment van de beste en lekkerste rose uit de Rioja streek. Naast dat wij al scherpe prijzen aanbieden werken wij tevens met staffelkortingen bij de meeste wijnen. Bij een afname van 12 flessen loopt uw voordeel verder op ten opzichte van 6 flessen en zo geldt dit ook bij afname van 18 flessen. Wij werken samen met een vaste pakketdienst en zij leveren bij u aan huis. Belangrijk is uiteraard wel dat u een goede wijnopslag heeft waarmee uw wijn het best bewaard blijft.