Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Verdejo

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 29,95 Normale prijs € 34,45
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 6,10 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 19,50
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 6,39 Normale prijs € 7,35

Biologische Verdejo-druiven: natuurlijke verfrissing in een fles

Biologische Verdejo-druiven vangen de essentie van deze Spaanse druivensoort op een manier die zowel de smaakpapillen als het milieu respecteert. Biologische wijnboeren omarmen de natuurlijke benadering, vermijden synthetische chemicaliën en koesteren de bodem met organische bemesting. Dit resulteert in gezonde grond die de groei van Verdejo-druiven bevordert.

Natuurlijke plaagbestrijding in de wijngaard

Biologische wijnmakers vertrouwen op natuurlijke methoden zoals roofinsecten en het behoud van biodiversiteit om plagen en ziekten te bestrijden, zonder schadelijke chemicaliën. Dit ondersteunt een evenwichtig ecosysteem in de wijngaard.

Biologische Verdejo-druivenstokken gedijen in harmonie met de natuur, met een focus op het opbouwen van natuurlijke weerstand tegen ziekten. Dit resulteert in sterke wijnstokken die druiven voortbrengen met een heldere en verfrissende smaak.

Handgeplukt voor optimale kwaliteit

Biologische Verdejo-druiven worden vaak met de hand geoogst om maximale kwaliteit en selectiviteit te waarborgen. Dit garandeert dat alleen de beste en rijpste druiven worden gebruikt voor wijnproductie.

Biologische wijnbouw legt de nadruk op duurzaamheid, inclusief waterbeheer, bodemverzorging en het verminderen van de ecologische voetafdruk van de wijnproductie. Dit draagt bij aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst voor de wijnindustrie. In landen zoals Spanje maken ze heerlijke biologische Verdejo wijnen. 

Proef de natuurlijke frisheid van Biologische Verdejo

Of u nu een wijnkenner bent of gewoon van een goed glas wijn houdt, biologische Verdejo-druiven bieden een verfrissende en natuurlijke wijnervaring. Bovendien draagt u bij aan duurzaamheid en het behoud van onze planeet door voor biologische opties te kiezen.