Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Duitsland

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 5,45 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 4,19 Normale prijs € 4,80
Speciale prijs € 4,19 Normale prijs € 4,80
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,45
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,45

Mousserende wijn Duitsland bestellen

Mousserende wijn uit Duitsland bestellen doet u voordelig en gemakkelijk bij www.budgetwijnen.nl. Alleen de beste mousserende wijn uit Duitsland tegen zeer scherpe prijzen vindt u in onze webshop. Bestel uw favoriete Sekt en bij afname van 12 flessen vervallen de verzendkosten (bij bezorging binnen Nederland).

Soorten mousserende wijn Duitsland

Er zijn diverse soorten mousserende wijn uit Duitsland en de bekendste daarvan is Sekt. Dit is de benaming voor Duitse mousserende wijn die ook in Oostenrijk wordt gemaakt. De kwaliteit van Sekt wijn is van steeds hogere kwaliteit, aangezien dit bij sommige mensen nog weleens gezien wordt als slobberwijn, maar dat is ten onrechte. In ons assortiment vindt u namelijk alleen de beste en hoogwaardige Sekt mousserende wijn uit Duitsland.

De lekkerste Duitse mousserende wijn

De lekkerste Duitse mousserende wijn is natuurlijk heel erg persoonlijk, maar bij ons is de Henkell Sekt de populairste en daarmee de lekkerste Duitse mousserende wijn volgens onze klanten. De reden hiervan is dat er diverse varianten zijn van deze heerlijke mousserende wijn. Namelijk de Henkell Brut Sekt, Henkell Trocken Sekt, Henkell Rose Sekt en Henkell Blanc de Blancs Sekt.

Beste Duitse Sekt

De beste Duitse Sekt vindt u in ons assortiment van Budgetwijnen.nl. Vroeger werden de druiven voor de Duitse Sekt vaak uit het buitenland geïmporteerd, maar tegenwoordig mogen deze voor de ‘Deutscher Sekt’ alleen nog maar uit Duitse wijngaarden komen. Meerdere druivenrassen (zowel de witte als blauwe) zijn geschikt voor de vinificatie van sekt. Met name is het de Duitse ‘Riesling’ druif die het meest gebruikt wordt voor het produceren voor de beste Duitse Sekt. Sekt van de hoogste kwaliteit wordt gemaakt volgens de méthode traditionnelle en dit heet in het Duits ‘Flaschengärung’. En dit betekent dat net als bij Champagne de tweede vergisting in de fles plaatsvindt. Bij Champagne is het namelijk met name de herkomstnaam waar de prijs zo hoog van is. Terwijl het productieproces bij de meeste mousserende Duitse Sekt op dezelfde manier is en dus hierin dezelfde kwaliteit gewaarborgd wordt. U bestelt de beste Duitse Sekt gemakkelijk en voordelig online waarmee dit bij u aan huis wordt geleverd.