Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Frankrijk

Producten 1-24 van 30
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 13,15
Normale prijs € 15,10
Speciale prijs € 13,15
Normale prijs € 15,10
Speciale prijs € 17,50
Normale prijs € 20,15
Speciale prijs € 13,25
Normale prijs € 15,25
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 11,95
Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 11,15
Normale prijs € 12,80
Speciale prijs € 11,50
Normale prijs € 13,25
Speciale prijs € 10,35
Normale prijs € 11,90
Speciale prijs € 11,50
Normale prijs € 13,25
Speciale prijs € 10,35
Normale prijs € 11,90
Speciale prijs € 14,35
Normale prijs € 16,50

Ontdek de heerlijke biologische wijnen uit Frankrijk

Frankrijk, een land doordrenkt van wijntradities en roemrijke wijngaarden, heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan zijn verhaal: biologische wijnen. In de pittoreske wijnregio's verspreid over het land, omarmen gepassioneerde wijnboeren een natuurlijke benadering van wijnbouw. 

In de afgelopen decennia is de bewustwording van duurzaamheid en milieubewustzijn in de wijnbouw toegenomen. Dit heeft geleid tot een groene revolutie in de Franse wijngaarden, waar ambachtelijke wijnboeren streven naar een gezonde en ecologisch verantwoorde omgeving. Biologische landbouw is de weg vooruit geworden, met een focus op natuurlijke methoden en het behoud van het delicate evenwicht van het terroir.

Biologische wijnen uit elke Franse regio

Stap op de betoverende biologische wijnroutes van Frankrijk en ontdek de schatkamers van smaak. Van Bordeaux tot Languedoc-Roussillon en de Loire-vallei tot de Provence, elke regio onthult zijn eigen geheimen en schatten van biologische wijnen. De druiven van het land, gekoesterd door de warme zon en de koele wind, ontvouwen zich tot unieke wijnen met een onmiskenbaar Frans karakter.

In de biologische wijngaarden is de natuur de leidraad. Wijnboeren werken samen met het land, luisterend naar het ritme van de seizoenen en de subtiele signalen van de omgeving. Chemische bestrijdingsmiddelen worden vervangen door slimme ecosystemen, waar nuttige insecten zich voeden met ongewenste plagen. Het resultaat is een delicate dans met de natuur, waarbij elke fles wijn een getuigenis is van harmonie tussen mens en milieu.

100% biologisch Pure Organic wijnen

PURE Organic Wijnen zijn 100% biologisch en worden in Frankrijk en Spanje geproduceerd. PURE Rouge, Blanc en Rosé worden gemaakt door wijnhuis Bassac met wijngaarden in Languedoc-Roussillon. PURE Shiraz, Merlot, Verdejo en Sauvignon Blanc komen uit Spanje en worden geproduceerd door Coöperatie Jesus del Perdon. De naam Pure die groot op het etiket van de wijnen staat, verwijst naar de puurheid en zuiverheid van de wijnen.