Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Languedoc-Roussillon

18 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,15 Normale prijs € 15,10
Speciale prijs € 13,15 Normale prijs € 15,10
Speciale prijs € 17,50 Normale prijs € 20,15
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 11,15 Normale prijs € 12,80
Speciale prijs € 10,35 Normale prijs € 11,90
Speciale prijs € 10,35 Normale prijs € 11,90

Passie en Duurzaamheid in de Franse Wijnmakerij

Languedoc-Roussillon, het zonnige zuiden van Frankrijk, onthult een schatkamer van biologische wijnen die doordrenkt zijn van de warme gloed van de regio. Met een diepe toewijding aan duurzaamheid en respect voor de natuur, biedt deze betoverende streek een rijkdom aan biologische wijnen die de essentie van de regio vastleggen. Wijnboeren hebben gekozen voor biologische wijnbouw om hun band met het land te versterken. Door synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest te vermijden, cultiveren ze een omgeving waarin druiven floreren op een manier die in harmonie is met de natuur.

Populariteit Biologische wijnen uit Languedoc-Roussillon

De groeiende populariteit van biologische wijnen uit Languedoc-Roussillon weerspiegelt een gedeelde visie van duurzaamheid en milieubewustzijn. Bij elke toost vieren we niet alleen de heerlijke smaken van deze wijnen, maar ook een toekomst waarin wij samenwerken om onze planeet te behouden. 

Domaine Bassac: Waar Biologische Passie de Smaak Verrijkt

Domaine Bassac, een vooraanstaand biologisch wijnhuis, heeft zijn wortels diep in de prachtige Languedoc-Roussillon-regio van Frankrijk. Dit domein omarmt een sterke toewijding aan biologische wijnbouw, waarbij respect voor het milieu en vakmanschap samenkomen om wijnen te creëren die doordrenkt zijn van authentieke smaken en duurzame passie.

Ze vermijden het gebruik van synthetische chemicaliën, pesticiden en herbiciden, en ze werken in plaats daarvan met natuurlijke en organische methoden om de gezondheid van de bodem en het ecosysteem te bevorderen. Dit resulteert in druiven van hoge kwaliteit die doordrenkt zijn van het unieke terroir van Languedoc-Roussillon.

Domaine Bassac produceert een breed scala aan biologische wijnen, variërend van witte tot rode wijnen en rosé. Hun assortiment omvat populaire druivensoorten zoals Grenache, Syrah, Carignan en meer. De wijnen van Domaine Bassac weerspiegelen de diversiteit van de regio en tonen het karakter van de druiven en het terroir waarop ze groeien.