Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Weingut Diwald

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 21,50 Normale prijs € 24,75
Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 10,75 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 10,20 Normale prijs € 11,75
Speciale prijs € 10,15 Normale prijs € 11,65

Biologische Weingut Diwald 

Diwald is een familiebedrijf en wordt gerekend tot een van de pioniers van de Oostenrijkse biologische wijnbouw. Weingut Diwald heeft zich volledig gewijd aan biologische wijnbouwpraktijken. Ze geloven in het werken in harmonie met de natuur en respecteren het ecosysteem van hun wijngaarden. Ze vermijden het gebruik van kunstmatige meststoffen en chemische bestrijdingsmiddelen, wat resulteert in wijnen die puur en vrij zijn van schadelijke stoffen.

Weingut Diwald streeft ernaar de unieke kenmerken van hun terroir tot uiting te brengen in elke fles wijn. Ze werken met wijngaarden die gunstig gelegen zijn en waardevolle bodemtypen hebben, wat resulteert in wijnen met een uitgesproken identiteit en expressie van hun herkomst uit Oostenrijk.

Focus op inheemse druivensoorten

Weingut Diwald heeft een speciale voorliefde voor inheemse Oostenrijkse druivensoorten, zoals Grüner Veltliner en Zweigelt. Ze koesteren de unieke eigenschappen van deze druiven en weten ze te vertalen naar wijnen met uitgesproken smaken en karakter. Alle Weingut Diwald wijnen zijn onafhankelijke, eerlijke wijnen. Zonder fratsen, de wijnen spreken dan ook voor zich!

Aanrader: Diwald BIO Grüner Veltliner Selektion

Een aanrader in het aanbod van Weingut Diwald wijnen is de Diwald BIO Grüner Veltliner Selektion. Een lichte en verfrissende droge witte wijn, heerlijke Gruner Veltliner met een lichte hint van een pepertje dat zo herkenbaar is voor deze druif. De witte zijn past perfect bij gerechten zoals vis of gewoon solo op de bank.

De beste Weingut Diwald wijn

Als u op zoek bent naar biologische wijnen die vakmanschap, kwaliteit en een sterk gevoel van plaats weerspiegelen, dan is Weingut Diwald een wijnhuis dat u niet mag missen. Proef de prachtige Oostenrijkse wijnen en laat u verrassen door de uitmuntendheid van Weingut Diwald.