Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sangria

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 5,19 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 6,70 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,70 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,70 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50

Sangria kopen?

Wilt u heerlijke Sangria kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment op budgetwijnen.nl. Wij hebben alleen de beste Sangria van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Spaanse Sangria

Sangria is een licht-alcoholische drank uit Spanje en Portugal. Hier is de drank een ware traditie en onderdeel van de geschiedenis van het land. Sangria wordt vaak gemaakt van witte of rode wijn en is op smaak gebracht met vruchten zoals sinaasappel, citroen, appel, perzik of ananas. Er kan ook wat extra alcohol toegevoegd worden met bijvoorbeeld likeur of brandewijn. 

Luis the Marinero Sangria

Luis the Marinero Sangria is een ware hit in Spanje, de bakermat van sangria. Hier is sangria meer dan een hippe drank. Veel huishoudens hebben een eigen sangriarecept in Spanje, zo ook Luis the Marinero Sangria’s. Deze serie authentieke Spaanse sangria’s met een eigen identiteit zijn heerlijk verfrissend en doordrinkbaar met slechts 6% alcohol. In ons aanbod hebben we 3 soorten Sangria's met ieder hun unieke smaak. Probeer het nu zelf!

Freixenet Mia Sangria

Een andere heerlijke Sangria die u direct kunt serveren is de Freixenet Mia Sangria. De Sangria is er in een witte en rode variant en wordt gemaakt van licht mousserende witte of rode wijn en vers fruit. De smaak neemt je mee naar de bruisende Catalaanse stad en ook het design van de flessen is gemaakt met de stad Barcelona in het achterhoofd. Op de fles vind je namelijk een prachtig kleurige mozaïekprint dat verweven is in het logo en ook op de hals van de fles prijkt dit mozaïek. Deze print is geïnspireerd door de beroemde kunstwerken van de Spaanse kunstenaar Gaudi en knalt echt van de fles af door het witte design.