Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Moscato

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 19,75 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 13,75 Normale prijs € 15,80
Speciale prijs € 19,75 Normale prijs € 21,95
Speciale prijs € 13,75 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 4,39 Normale prijs € 5,05
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 9,45 Normale prijs € 9,95

Ontdek de zoete verleiding van Moscato wijn

Moscato, ook bekend als Moscato d'Asti, is een fruitige wijn die wordt gekenmerkt door zijn verfrissende zoetheid en lichte bubbels. Gemaakt van de Moscato druif, biedt deze Spaanse wijn een unieke smaakbeleving die perfect is voor een ontspannen avondje uit of een feestelijke gelegenheid. Proef de lekkerste Moscato wijn en laat u verleiden door zijn verfrissende smaak.

Kenmerken witte wijn Moscato

Eén van de kenmerken van witte wijn van Moscato is dat dit de enige druivensoort is die na de gisting nog steeds onmiskenbaar naar verse druiven kan ruiken. Lichte, zoete, bruisende muskaatsoorten als Moscato d’Asti en andere Italiaanse Moscato wijnen smaken vaak als zoete sappige druiven, maar droge Moscato wijn kan ook een rozengeur hebben. Het vruchtvlees van de Moscato druif is over het algemeen knapperig. Naar alle waarschijnlijkheid komt de Moscato druif oorspronkelijk uit Turkije en werd deze druivensoort in de Romeinse Tijd vervoerd over het Middellandse Zeegebied en vanuit daar verder verspreid. De Moscato Bianco komt het meest voor in Italië en stond in het jaar 2000 zelfs op de vierde plaats op de ranglijst van de meest aangeplante rassen van het land.

Moscato Wijn: De perfecte balans tussen zoet en fris

De Moscato druif, ook bekend als Muscat Blanc à Petits Grains, is een blauwe druif die veel gebruikt wordt voor de productie van zoete wijnen, zoals Moscato d'Asti en andere zoete dessertwijnen. Deze druif komt oorspronkelijk uit de regio Piemonte in Italië en wordt wereldwijd geproduceerd in verschillende landen zoals Italië, Frankrijk en Spanje. De Moscato druif staat bekend om haar fruitige aroma's van perzik, abrikoos en honing en haar zachte mousserende kwaliteiten. Als je op zoek bent naar een zoete en fruitige wijn, dan is Moscato een goede optie!

Groot aanbod Moscato witte wijn

Wij hebben een groot aanbod Moscato witte wijn in ons assortiment van diverse merken van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Naast Moscato wijn uit Italië hebben wij tevens zoete witte Moscato wijn afkomstig uit onder andere Zuid-Afrika en Spanje in ons assortiment. Erg populair is tevens de mousserende Moscato wijn, namelijk de Toso Sprintoso Spumante, afkomstig uit het Italiaanse Piemonte.