Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Philibert du Charme

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,59 Normale prijs € 9,90
Speciale prijs € 7,89 Normale prijs € 9,05

Philibert du charme kopen bij Budgetwijnen

Koop de lekkerste Philibert du Charme bij Budgetwijnen. Philibert du charme wijnen komt van de hand van Laurent en Catherine Delaunay. Dit is een gepassioneerd wijnpaar met roots in Bourgondië. Zij staan garant voor de beste wijnen. Het wijnhuis van de Philibert du Charme wijnen is gelegen in Languedoc op een hoogte van 100-150 meter! Er worden hier twee prachtige authentieke wijnen gemaakt voor een betaalbare prijs; een verrassende merlot en een frisse chardonnay. Koop deze twee toppers voordelig bij budgetwijnen!

Philibert du charme cabernet merlot

Philibert du charme cabernet merlot is een verrassende wijn. Net als de chardonnay hebben Laurent en Catharine Delauray een heerlijke rode Philibert du charme gemaakt van merlot en cabernet druiven, een heerlijke combinatie die een verrassende smaak geeft.

Philibert du charme cabernet chardonnay

De Philibert du Charme Chardonnay heeft een prachtige goudgele kleur en heeft in de neus veel aroma’s met fruitige geuren van bananen en peren onder andere. Door de houtrijping heeft de wijn ook mooie tinten van hout, praline en kastanjes. De wijn smaak voortreffelijk. Fris in de mond en eindigt met een heerlijke smaak van vanille en peren. Past goed bij gerechten met vis of zeevruchten.