Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Western Cape

11 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 8,20
Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 8,20
Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 8,75
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 8,20
Normale prijs € 9,45
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 8,00

Biologische Pracht uit de Westkaap

De Westkaap van Zuid-Afrika, een betoverende regio met een adembenemend landschap, onthult een scala aan biologische wijnen die doordrenkt zijn van de warmte van de zon en de toewijding aan duurzaamheid. Met een diepe liefde voor het land en een groeiende nadruk op biologische landbouw, biedt de Westkaap een unieke reis door de wereld van biologische wijnproductie.

Door te kiezen voor biologische landbouwpraktijken, bewijzen ze hun betrokkenheid bij het behoud van de natuurlijke balans. Ze vermijden chemische bestrijdingsmiddelen en laten de druiven zich ontwikkelen in een omgeving die in harmonie is met het ecosysteem.

Duurzaamheid in een fles: False Bay wijnen

Bovendien staat duurzaamheid centraal bij het maken van deze wijn. De wijnmakerij gebruikt alleen natuurlijke technieken in de wijnbereiding en werkt volgens biologische en biodynamische principes. Dit betekent dat de wijngaarden worden behandeld met respect voor het milieu en dat de druiven op natuurlijke wijze worden verbouwd, zonder het gebruik van pesticiden en andere schadelijke chemicaliën. Naast duurzame wijnbouw heeft False Bay ook een sterke sociale betrokkenheid. Het wijnhuis steunt lokale projecten en initiatieven gericht op onderwijs en gemeenschapsontwikkeling. Dit maakt van False Bay niet alleen een uitstekende producent van wijn, maar ook een positieve kracht in de lokale gemeenschap.