Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rosé d’Anjou

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,89
Normale prijs € 7,90
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 9,15

Rose d’Anjou kopen

Wilt u Rose d’Anjou kopen? Bekijk dan ons assortiment op www.budgetwijnen.nl waarin wij enkel de hoogste kwaliteit en lekkerste rose aanbieden van de d’Anjou druif. Wij hebben diverse d’Anjou rose wijnen in onze webshop. Bijvoorbeeld van Couperin, Ambroisie en LaCheteau. Couperin Rose d’Anjou (gemaakt van de Gamay en Grolleau druif) is een unieke rose met zijn zachtrose kleur en een bloemig bouquet van zacht zomerfruit. Deze variant is niet te zoet, maar lekker fris met voldoende pit en tevens passend bij diverse gerechten. Zowel de Ambroisie Rose d’Anjou als de Ambroisie Cabernet d’Anjou (gemaakt van 100% Cabernet Franc druiven) zijn halfzoet van smaak en van hoge kwaliteit.

Kenmerken Rose d’Anjou

Eén van de kenmerken van Rose d’Anjou is dat dit een fruitige rose is met een zoete smaak. Rose d’Anjou wordt gemaakt van diverse druivensoorten waaronder de Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Gamay, Pineau d’Aunis en van de lokale Grolleau druif afkomstig uit Frankrijk. Kortom Rose d’Anjou is bij uitstek een heerlijke rose om te drinken op een warme zomerse dag onder het genot van en lekker hartig snackje of naast gerechten als varkensvlees, kalfsvlees waarbij deze zoete rose een erg lekkere combinatie is.

Rose d’Anjou aanbieding

Wilt u Rose d’Anjou dat in de aanbieding is? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres, aangezien wij alleen maar scherpe prijzen aanbieden. Wij hanteren bij bepaalde wijnen van rose d’Anjou staffelkortingen. Hierbij ontvangt u een korting bij afname van 12 flessen, dat verder oploopt bij afname van 18 flessen. Indien er geen staffelkortingen worden toegepast is dit de scherpste prijs die wij kunnen bieden. Uiteraard bent u altijd vrij om vragen te stellen aan onze klantenservice die iedere werkdag per mail en telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast werken wij met een vaste pakketbezorgdienst die bij u aan de deur levert. U hoeft de deur dus niet eens meer uit voor uw favoriete Rose d’Anjou wijn.

Herkomstgebied Rose Anjou

Het herkomstgebied van Rose Anjou is Frankrijk, Anjou gebied waarnaar de rose wijnen veelal vernoemd worden. Anjou is een voormalige Franse provincie en deze streek staat bekend om haar Franse wijnen. Anjou is gelegen in het Loire gebied tussen Nantes en het Saumur gebied. Over het herkomstgebied Rose Anjou valt dan ook veel te schrijven, aangezien de historie van wijngebied Anjou ver terug gaat in de tijd.