Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Tempranillo

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 6,80 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 11,50 Normale prijs € 13,25
Speciale prijs € 7,85 Normale prijs € 9,05
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 6,39 Normale prijs € 7,35
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85

Biologische Tempranillo-druiven: natuurlijke pracht in een glas

Biologische Tempranillo-druiven brengen de authentieke smaak van deze Spaanse variëteit naar voren, terwijl ze het milieu respecteren. Biologische wijnboeren omarmen de natuurlijke benadering, vermijden synthetische chemicaliën en voeden de bodem met organische bemesting. Dit resulteert in gezonde grond die de groei van Tempranillo-druiven bevordert.

Natuurlijke plaagbestrijding in de wijngaard

Biologische wijnmakers vertrouwen op natuurlijke methoden zoals roofinsecten en biodiversiteit om plagen en ziekten te bestrijden, zonder schadelijke chemicaliën. Dit ondersteunt een evenwichtig ecosysteem in de wijngaard.

Biologische Tempranillo-druivenstokken gedijen in harmonie met de natuur, met de nadruk op het opbouwen van natuurlijke weerstand tegen ziekten. Dit resulteert in sterke wijnstokken die druiven van diepe en geconcentreerde smaak opleveren.

Handmatige oogst voor uitmuntendheid

Biologische Tempranillo-druiven worden vaak met de hand geoogst om maximale kwaliteit en selectiviteit te garanderen. Dit zorgt ervoor dat alleen de beste en rijpste druiven worden gebruikt voor wijnproductie.

Biologische wijnbouw legt de nadruk op duurzaamheid, inclusief waterbeheer, bodemverzorging en het verminderen van de ecologische voetafdruk van de wijnproductie. Dit draagt bij aan een gezonde planeet en een duurzame toekomst voor de wijnindustrie. In landen als Spanje maken ze heerlijke Tempranillo wijnen waaronder rose en rode wijnen

Ervaar de natuurlijke rijkdom van Biologische Tempranillo

Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon van een goed glas wijn houdt, biologische Tempranillo-druiven bieden een smaakvolle en natuurlijke ervaring. Bovendien draagt u bij aan duurzaamheid en het behoud van onze planeet door voor biologische opties te kiezen.