Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Chardonnay

17 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 8,55
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 6,55 Normale prijs € 7,55
Speciale prijs € 5,75 Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 8,25 Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 7,30 Normale prijs € 8,40
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 7,20
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 6,55 Normale prijs € 7,55
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,95

Alcoholvrije Chardonnay kopen

Alcoholvrije Chardonnay kopen doet u voordelig en gemakkelijk bij Budgetwijnen. Bekijk onze online webshop en profiteer van de scherpe prijzen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van diverse merken alcoholvrije Chardonnay uit verschillende landen. Of het nu gaat om stille wijn, mousserende wijn of biologische alcoholvrije Chardonnay wijn. Wij zijn van alle markten thuis. Uiteraard is Alcoholvrije Chardonnay erg lekker bij romige en rijke gerechten zoals gegrilde vis, risotto, quiche, kipgerechten, gevogelte, kreeft, varkensvlees en diverse kaassoorten. Bestel gemakkelijk online alcoholvrije Chardonnay en profiteer van de scherpe prijzen. Bij afname van 12 flessen vervallen de verzendkosten (binnen Nederland). Daarnaast hanteren wij voor diverse wijnen staffelkortingen, die bijvoorbeeld bij afname van 18 flessen nog meer voordeel oplevert per fles in vergelijking tot afname van 12 flessen. Uiteraard is het wel van belang dat u thuis voldoende opslagruimte heeft om de wijn goed te kunnen bewaren. Het liefst in een donkere ruimte waar geen grote temperatuurverschillen zijn.

Soorten Alcoholvrije Chardonnay

Wij hebben diverse soorten Alcoholvrije Chardonnay in ons assortiment waaronder van het merk Eisberg, NOA en Vini Vici uit Duitsland, Lussory (waarvan ook deels biologisch) uit Spanje, SinZero uit Chili en Opia (biologisch) uit Frankrijk.

Kenmerken alcoholvrije Chardonnay

Kenmerken van alcoholvrije Chardonnay zijn onder andere dat deze wijn gemaakt is van de Chardonnay druif. In de basis wordt de wijn gemaakt zoals dit normaal gesproken gebeurt bij het produceren van wijn en achteraf wordt dan de alcohol onttrokken uit de wijn. Vroeger gebeurde dit bij hoge temperaturen, maar tegenwoordig kan dit al door middel van vacuüm trekken van wijn bij kamertemperatuur. Dit is een duurdere techniek, maar hierdoor blijven de stoffen die anders onttrokken worden uit de wijn wel behouden en dit bepaalt de smaak, maar ook de kwaliteit van alcoholvrije Chardonnay. Kortom de wijnproducten spelen steeds meer in op de wensen van de klant. Bestel vanuit huis uw favoriete alcoholvrije Chardonnay en u krijgt uw bestelling aan huis geleverd. Online alcoholvrije Chardonnay bestellen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!