Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Moscato d'Asti

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 6,59 Normale prijs € 7,60
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 8,65 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95

Moscato d’Asti kopen

Moscato d’Asti kopen doet u gemakkelijk en voordelig bij www.budgetwijnen.nl. Bekijk ons aanbod in onze webshop en bestel voordelig uw favoriete Moscato d’Asti wijn. Wij hebben diverse merken in ons assortiment waaronder de merken Toso, Angelo Negro, Pico Maccario Dolcevita en Martini.

Voordelig Moscato d’Asti kopen

Voordelig Moscato d’Asti kopen doet u bij Budgetwijnen. Wij zijn in staat om zeer scherp te kunnen inkopen vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van landelijke trends en ontwikkelingen. Aangezien wij een webshop zijn hebben we geen extra fysieke winkelkosten of personeelskosten, waardoor wij onze prijzen scherp kunnen houden en daar profiteert u als klant van mee.

Welke Moscato d’Asti kopen?

Indien u niet goed weet welke Moscato d’Asti u wilt kopen koopt u bij ons enkel Moscato d’Asti wijn van de beste kwaliteit. Kwaliteit is waar wij voor staan en wat wij scherp kunnen aanbieden. Uiteraard is het altijd persoonlijk waarnaar uw voorkeur uitgaat.

Moscato d’Asti aanbieding

Op zoek naar Moscato d’Asti in de aanbieding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien onze prijzen zo scherp zijn dat ze eigenlijk altijd in de aanbieding zijn. Doordat wij zo scherp kunnen inkopen kunnen wij goed concurreren met onze verkoopprijzen en om die reden hebben we alleen kwaliteitswijnen. Daarnaast hanteren wij bij onze meeste wijnen staffelprijzen die zeer interessant kunnen zijn bij afname van 12 flessen waarbij uw voordeel nog verder oploopt bij afname van 18 flessen. Het is uiteraard wel van belang dat u thuis voldoende opslagruimte heeft om uw favoriete Moscato d’Asti wijn zo lang mogelijk goed te kunnen bewaren. Denk er wel aan dat bij flessen met kurksluiting u deze liggend bewaard om zo het uitdrogen van de kurk tegen te gaan. Daarnaast

Kenmerken Moscato d’Asti wijn

Eén van de kenmerken van Moscato d’Asti wijn is dat dit een typische mousserende dessertwijn is en dit betekent dat het een zoete wijn is. De Moscato druif is wereldwijd aangeplant en de Italiaanse naam voor de Muskaat-of Muscatdruif. Dit is één van de meest delicate druiven met een heerlijke en frisse aromatische smaak die al sinds de oudheid gebruikt wordt om (mousserende) dessertwijn van te maken. De populairste Moscato wijn is de Moscato d’Asti en deze wijn bevat 5,5% alcohol. Moscato d’Asti wordt in de Italiaanse regio Piemonte geproduceerd. De wijngaarden zijn gelegen rondom de stad Asti die al sinds de Middeleeuwen bestaat. De combinatie van de bodemgesteldheid samen met de temperatuur zorgen voor de ideale omstandigheden in de koele heuvels rondom de stad Asti. Erg lekker om hierbij te eten is een fruitig dessert, waarbij de smaak van de Moscato d’Asti wijn het beste tot zijn recht komt.