Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Donnafugata

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 16,45 Normale prijs € 18,95
Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 6,50
Speciale prijs € 16,59 Normale prijs € 19,10
Speciale prijs € 14,69 Normale prijs € 16,90
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 13,89 Normale prijs € 15,95
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,90

Ontdek de smaak van Sicilië met Donnafugata wijne

Donnafugata is een wijnhuis dat zijn wortels heeft in Sicilië, een eiland dat bekend staat om zijn unieke klimaat en bodem. Door deze unieke omstandigheden heeft Donnafugata de mogelijkheid om wijnen te produceren die anders zijn dan andere Italiaanse wijnen. Het terroir van Sicilië is van groot belang voor Donnafugata en het wijnhuis is dan ook toegewijd aan het behoud en de bescherming van de lokale ecosystemen. Het bedrijf maakt gebruik van duurzame landbouwmethoden en is in staat om de rijke biodiversiteit van het eiland te behouden.

Donnafugata wijnen: Variatie in druivenrassen en smaakprofielen

Donnafugata produceert een verscheidenheid aan wijnen, van lichte en frisse witte wijnen tot volle en krachtige rode wijnen. De wijnen van Donnafugata zijn gemaakt van verschillende druivenrassen, waaronder Frappato, Nero d'Avola, Grillo en Chardonnay. Hierdoor zijn de smaakprofielen van de wijnen uniek en kunnen ze voldoen aan de smaakvoorkeuren van verschillende wijnliefhebbers. De wijnen van Donnafugata hebben een uitgesproken karakter en zijn perfect om te genieten bij een maaltijd of als aperitief. 

Donnafugata: Een duurzaam wijnhuis met oog voor het milieu

Bij Donnafugata geloven ze dat een goede wijn het land weerspiegelt waar hij vandaan komt. Er wordt dan ook op minutieuze wijze gewerkt aan perfectie. De juiste druif wordt bij de juiste grond gezocht zodat de druiven zich op hun best kunnen ontwikkelen. Bij het vinificatieproces worden simpele technieken gebruikt om de druiven goed tot hun recht te laten komen in de wijn, er wordt continu geproefd om het juiste moment te bepalen voor de volgende stap en wanneer de tijd daar is wordt de perfecte wijn gebotteld. 

Of u nu een wijnkenner bent of gewoon wilt genieten van een heerlijk glas wijn, de wijnen van Donnafugata zullen u zeker verrassen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Verken het assortiment van Donnafugata en ontdek de verrukkelijke smaken en unieke persoonlijkheid van hun wijnen.