Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Zachte rose

14 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 9,25 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 14,15 Normale prijs € 16,25
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,89 Normale prijs € 7,90
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 8,65

Zachte rose wijn bij Budgetwijnen

Heeft u interesse in zachte rose wijn? Dan bent u bij Budgetwijnen op het juiste adres. Budgetwijnen heeft een erg uitgebreid assortiment in zachte rose wijnen zodat u zeker de door u gewenste zachte rose wijn vindt! Zachte rose wijn wordt gemaakt van blauwe en soms witte druiven. Het idee dat zachte rose wijn gemaakt wordt door witte wijn en rode wijn te mixen klopt dus ook niet. De lichtere kleur die zachte rose wijn ten opzichte van rode wijn heeft, komt door de tijdsduur dat de schillen van de wijndruiven in het sap blijven. Bij rode wijn is dit veel langer dan bij zachte rose wijn. Onze zachte rose wijn komt van over de hele wereld, maar voornamelijk uit Frankrijk, Spanje en Italië. Zachte rose wijn is ten opzichte van rode wijn een stuk jonger waardoor het makkelijker te produceren valt. Dit zorgt er voor dat lekkere zachte rose wijn voor iedereen goed betaalbaar is.

Waarom kiezen voor zachte rose wijn?

Zachte rose wijn is voor elke gelegenheid een veilige keuze. Door de zachte smaak blijft er een lichte zoetheid over op de achtergrond in de wijn. Zo is de zachte rose zoeter dan de droge rose wijn maar proef je verder nauwelijks suiker. Een zachte rose is dus vanzelfsprekend minder zoet dan een zoete rose. Hierdoor is de zachte rose erg populair en erg geschikt voor bij het avond eten. Uw gasten zullen zeker verrast worden met een zacht rose wijn vol smaak. De zachte rose wijn is extra lekker naast salades en borrelhapjes.

Zachte rose wijn bestellen bij Budgetwijnen.nl

Twijfelt u nog of u een zachte rose wijn wilt bestellen? Wellicht dat een volle rose, fruitige rose, frisse rose, of ronde rose beter aansluit bij uw wensen. Benieuwd welke rose wijnen Budgetwijnen nog meer heeft? Bekijk hier al onze rose wijnen. Al wel uw gewenste fles zachte rose gevonden? Dan geniet u van het bestel gemak van Budgetwijnen.nl. Zo hoeft u niet meer de deur uit om snel en makkelijk uw favoriete wijn in huis te hebben.