Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sauvignon Blanc

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 7,20

Alcoholvrije Sauvignon Blanc kopen

Wilt u Alcoholvrije Sauvignon Blanc kopen? Bekijk dan onze webshop. Indien u bij ons 12 flessen afneemt of een bedrag besteedt ter waarde van € 95,- is de verzending binnen Nederland gratis.

Soorten Alcoholvrije Sauvignon Blanc

Er zijn verschillende soorten Alcoholvrije Sauvignon Blanc wijnen in ons assortiment waaronder de Eisberg Sauvignon Blanc (Alcoholvrij) en de Freixenet Alcoholvrij. Eisberg Sauvignon Blanc (Alcoholvrij) is een halfdroge alcoholvrije wijn die gemaakt wordt van de Sauvignon Blanc druif. Deze wijn smaakt naar tropische vruchten en kruisbessen. Vanwege de tonen van rozijnen zorgt dit voor een lange afdronk. Eisberg Sauvignon Blanc (Alcoholvrij) komt uit Duitsland en is de ideale wijn om als aperitief te drinken maar is ook lekker bij visgerechten of bij schaal & schelpdieren. Freixenet Alcoholvrij wordt gemaakt van de Sauvignon Blanc druif en is afkomstig uit Spanje. Dit is een verfrissende wijn met een lichte smaak.

Kenmerken Alcoholvrije Sauvignon Blanc

Eén van de kenmerken van een Alcoholvrije Sauvignon Blanc is dat de wijnen doorgaans op de traditionele manier worden gemaakt waarna de alcohol achteraf onttrokken wordt uit de wijn. Meestal gebeurt dit door middel van speciale technieken waarmee de alcohol uit de wijn onttrokken wordt. Er is een toenemende vraag naar alcoholvrije wijnen. Het gaat in dit geval niet alleen om de afwezigheid van alcohol, maar tevens de afwezigheid van de calorieën die hiermee gepaard gaan. Daarnaast zijn er mensen die (tijdelijk) geen alcohol mogen (zoals zwangere vrouwen) of mensen die alcohol niet lekker vinden. Voor deze doelgroep is dit een ideale oplossing, om zo toch lekker onopvallend mee te kunnen doen aan een feestje, zonder de vraag te krijgen waarom men niet drinkt. In bepaalde situaties is er tevens een groepsdruk, of als u nog niet bekend wilt maken dat u zwanger bent en dit zo onopvallend mogelijk wil houden.