Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Carl Jung

16 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,95
Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,95
Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,25
Normale prijs € 6,05
Speciale prijs € 7,15
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 5,95
Normale prijs € 6,85
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 5,25
Normale prijs € 6,05
Speciale prijs € 7,15
Normale prijs € 8,20
Speciale prijs € 6,55
Normale prijs € 7,55
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 5,25
Normale prijs € 6,05
Speciale prijs € 5,75
Normale prijs € 6,60
Speciale prijs € 5,25
Normale prijs € 6,05

Over Carl Jung

Wijnen Carl Jung Wijnen is een wijnhuis met een lange geschiedenis en traditie in het produceren van alcoholvrije wijnen. Het wijnhuis is al meer dan 100 jaar oud en is een belangrijke speler in de wijnindustrie van Duitsland. Het is gelegen in het pittoreske stadje Rüdesheim am Rhein, in het westelijke deel van het land, waar de wijngaarden zich op glooiende heuvels bevinden en het klimaat ideaal is voor de teelt van druiven.

Het wijnhuis is momenteel eigendom van de familie Jung, die de familietraditie voortzetten door alcoholvrije wijnen van hoge kwaliteit te produceren. Ze zijn toegewijd aan het behoud van de unieke kenmerken van traditionele wijnen, zoals de smaak en aroma's van druiven, maar zonder het alcoholgehalte. Het gebruik van moderne technologieën en methoden wordt echter niet geschuwd, omdat ze geloven dat dit de kwaliteit en de smaak van hun wijnen verbetert.

Het wijnhuis heeft verschillende wijngaarden verspreid over de regio Rüdesheim am Rhein, waaronder de beroemde wijngaarden zoals Berg Rottland en Berg Schlossberg. De wijngaarden worden zorgvuldig onderhouden en er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de druiven. Dit resulteert in alcoholvrije wijnen van hoge kwaliteit met een uniek karakter en een onderscheidende smaak.

De Carl Jung Riesling

Een van de bekendste wijnen van Carl Jung Wijnen is de Carl Jung Riesling. Dit is een alcoholvrije witte wijn die gemaakt is van de Riesling-druif, een druivensoort die vaak wordt gebruikt voor de productie van witte wijnen in Duitsland. De wijn heeft een heldere, lichtgele kleur en een frisse en fruitige geur van appels en perziken. In de mond is de wijn licht en verfrissend, met een uitstekende zuurgraad en een lange afdronk. De Carl Jung Riesling is een uitstekende begeleider van salades, visgerechten en kazen en is een populaire keuze voor liefhebbers van alcoholvrije witte wijn.

Het productieproces van de Carl Jung Riesling is zorgvuldig en verfijnd. De druiven worden met de hand geoogst en vervolgens zachtjes geperst om de aroma's en smaken te behouden. De wijn ondergaat vervolgens een koude fermentatie om de fruitige aroma's te behouden, gevolgd door een rijping op fles van enkele maanden om de smaken en geuren te ontwikkelen en te verbeteren.

Carl Jung Bestellen bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl bieden wij een ruime selectie van heerlijke wijnen, waaronder de Carl Jung Wijn. Wij bieden gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, wat het nog makkelijker maakt om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de meest smaakvolle en betaalbare wijnen die er zijn. Ontdek nu onze website en plaats uw bestelling.