Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Gamay

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,65 Normale prijs € 7,65
Speciale prijs € 5,89 Normale prijs € 6,95

De lekkerste Gamay Rose

Voor de lekkerste Gamay Rose bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. In ons assortiment treft u enkel de beste kwaliteitswijnen van over de hele wereld. Bekijk ons aanbod en bestel gemakkelijk en voordelig de lekkerste Gamay Rose. 

Druivensoort Gamay

De Gamay druif is een populaire druif voor het maken van rosé wijn. De druif is afkomstig uit de Beaujolais regio in Frankrijk en wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige druiven voor rosé. Het geeft wijnen met een fruitige smaak en een zachte, soepele structuur. Bovendien zijn Gamay druiven zeer geschikt voor de productie van rosé omdat ze een hoog gehalte aan anthocyanen hebben, die verantwoordelijk zijn voor de mooie roze kleur van de wijn. Als je op zoek bent naar een frisse, fruitige en toegankelijke rosé, is een wijn gemaakt van Gamay druiven een uitstekende keuze.

Tarani Gamay Rose

Als we het hebben over een lekkere wijn is dit wel de Tarani Gamay Rose. Deze wijn is helder lichtroze van kleur met een bouquet van frambozen en besjes. Dit zorgt voor een levendige geur. In de smaak komt met name rood fruit naar voren met een levendige zuurgraad. De Tarani Gamay Rose wordt gemaakt van de Gamay druif en is afkomstig uit Toulouse in Frankrijk waar zich de wijngaarden bevinden. Dit gebied is zeer uitgestrekt en dit betekent een diversiteit van de bodem bestaande uit zowel klei, zand als stenen. Tarani heeft dan ook terecht al vele prijzen en medailles gewonnen voor deze mooie kwaliteitswijn. Wij zijn in staat om Tarani Gamay Rose zeer scherp te kunnen inkopen en dit betekent dat u hiervan profiteert aangezien wij Tarani Gamay Rose ook weer zeer scherp kunnen verkopen.